torstaista ei kummempia...


Torstaina sama pelto ja tein yhden suoran, kulman ja piikin muutamilla esineillä. Pellolla oli käyty traktorilla mylläämässä, karhentamassa tai jotain muuta tekemässä ja alkusuoraa lukuun ottamatta jälki tuotti Hipulle suuria vaikeuksia. Loppuun kuitenkin päästiin ja siellä odotti ihana PALLO.

Vasta myöhemmin kun näin lähipelloilla traktoreita perässään ruiskutuslaite aloin pelkäämään ettei pellolle vain oltu käyty ruiskuttamassa jotain myrkkyjä. Mielestäni ja ainakin mielikuvituksessani Hippukin käyttäytyi jotenkin omituisesti. Mutta onneksi selvittiin säikähdyksellä ja Hippu oli ihan oma itsensä.
Iltapäivällä lähdettiin ajamaan kohti Zaragozaa joka sijaitsee n 70km päässä Ejea de Los Caballerosta ja on lähin iso iso  kaupunki.  Tarkoitus oli käydä siellä syömässä ja ulkoiluttamassa Hippua jossain hienossa puistossa .. no ensinnäkään hinoja puistoja ei löytynyt ja toisekseen ei myöskään parkkipaikkoja meidän autolle.  Suhattiin sitten vain keskustaa pitkin poikin ja lähdettiin lähimmälle huoltikselle syömään.  Mikään gurmee-matka tämä reissu ei muutenkaa ole ollut, lähinnä on huoltoasemat ja hampurilaispaikat käyneet tutuiksi.

Takaisin ajellessa poikettiin matkan varrella pienessä kylässä
Torstai-iltana oli dinneri hotellin alaravintolassa alkaen kello 21, eli Suomi-aikaa hoh hoijaa kello 22. Meidät istutettiin rajapyykiksi Ranskan ja Espanjan välille.  Vasemmalla ei puhuttu kuin ranskaa ja oikealla pelkästään espanjaa, ja kuten arvata saattaa keskellä ei ymmärretty kumpaakaan. Niin loistavaa.
Auttavalla saksalla saatiin muutama sana kommunikoitua ranskalaisten kanssa siihen malliin, että kun ruokaa tilattiin, tilaamani broilerin (koot kot) sijasta minun edestäni löytyi kaksi paistettua kananmunaa, ranskalaiset ja kolme makkaraa. No joku ranskalaisista pyöritteli päätään ja vaikutti yhtä tyytyväiseltä  tilaamaansa broileriin kuin minäkin : )
Mutta eipä ravintola muutenkaan loistanut annoksien tasolla, jälkiruokajäätelö oli jäätelötuutti mielikuvituksellisesti ylösalaisin lautasella ja jogurtti oli se tyypillinen jogurtti kaupan purnukassa.


Kommentit