Seuraavat 600 km...Aachenista jäi kyllä positiivinen kuva vaikka ei siitä juuri mitään edes nähty. Eli positiivisuuden pitää johtua suurilta osin leirintäalueesta, hyvistä sämpylöistä, juustoista ja viinistä. Hyvin nukutti ja aamu venyi pidemmäksi, kuin oli suunniteltu. Aamulenkin jälkeen haettiin kioskilta kahvit ja tuoreet croisantit joten aamiaiseen ei kauaa tuhraantunut aikaa ja 9.20 päästiin tien päälle. Tänään kilometrejä kertyy 600 joten toivottavasti ei nyt tule yllätyksiä matkan varrella.  Hieman huolestuttaa mitä Pariisin kehä tuo tullessaan, sillä siitä on sisäpiiri varoitellut. Nyt kuitenkin Belgia kohta ohitettu ja Ranskan raja häämöttää…. +6° ja aurinko paistaa.We did it…Pariisin kehä :)
mutta olipa kokemus ja nyt on sentään sunnuntai. Kotimatkalla ei kyllä tänne eksytä sen verran huimaa puuhaa oli. Tuota autoja tulee sieltä- autoja puikkelehtii täältä-kokemusta huomioimatta, matka on taittunut hyvää vauhtia ja hassua ajatella, että kolmessa maassa on tänään ajeltu: Saksa-Belgia ja Ranska. Huono puoli on etteipä tässä juuri muuta näe kuin moottoritien varteen jäävät mielettömät pellot ja tuulimyllyt.  Säämuotoja on matkalle mahtunut monipuolisesti, on ollut aurinkoa-sadetta ja rakeita. Diesseli makso Saksan puolella1.14€/ l, Ranskassa 1.29€/l, Ranskan  tietulleihin on toistaiseksi mennyt 47€ , mutta siistii on reissata :)


Vajaa sata seuraavaan kohteeseen Blois, toivottavasti ois taas hyvä leirintäalue odottamassa…


No täällä ollaan leirintäalue ei ole hääppöinen, mutta kaupunki on kaunis. Upeita vanhoja linnamaisia rakennuksia, ihastuttavia liikkeitä jotka on KIINNI..tai onhan sunnuntai-ilta ehkei täällä ole vapautettu kaupan aukioloaikoja. Eikä muuten ruokakauppaa missään ja nyt on suru puserossa, Ranskassa  ollaan eikä ole tarjolla viiniä ja juustoja. Onneksi löytyi brasserie ja saatiin ihanaa tuoretta patonkia. 
Tämmönen kynttilä illallinen tänään; saksalaista bratwurstia, saksalaista perunasalaattia, ranskalaista patonkia ja Etelä-Afrikkalaista valkkaria-onhan tää elämä niin ihanaa näinkin :)


Kommentit