voi tätä odotusta

On ollut hauska huomata, että blogiani seurataan :) Tämä on ollut itsellekin hyvä tapa pitää päiväkirjaa ja varmaankin on mukava lukaista joskus myöhemmin onko mitään erityistä tapahtunut ja miten Hipun odotus on edennyt.Tänään on ensimmäisestä astutuksesta kulunut 63vrk ja viimeisestä 61vrk. Ja kuten kuvasta näkyy lenkillä on kivaa eikä mitään suurempia ennusmerkkejä ole edellenkään pentujen syntymisestä. Aamuruokaa antaessa jo toivoin, että please älä enää syö, mutta niin vaan kuppi oli taas tyhjä. Lämmöt edelleen samoissa 37.5-37.8 lukemissa, hoh hoijaa Hippu hopi hopi..
Yöjuoksut jatkuu ja kyllä olen kiitellyt, että on oma piha JEE. Täkki vaan niskaan, Crocksit odottaa oven vieressä valmiina ja taas mennään...  Homer ja Lisa eivät enää edes jaksa noteerata tätä eestaas pomppimista. Alkuun nekin osoittivat kiinnostusta yöjalassa juoksuihin, nyt vaan asentoa paremmaksi ja ihana uni jatkukoon :)

Käväistiin vielä ell asemalla kertomassa valmiudessa olevalle omalääkärille tämän hetken kuulumiset.  Samalla tsekattiin hieman ulkoista olemusta.. ja samoihin tuumailuihin päädyttiin, tuskin ennen su tai ma tulee mitään tapahtumaan. Painoa oli tullut muutama satagrammaa lisää. 

Tänään olisi muuten ollut yhdistyksen Puppy&Veteraani show, sinne olisi ollut kiva mennä vaikka Hombren kanssa pyörähtämään. Todennäköisesti satavarma pokaali - nimittäin näyttelyn seniorikoirapalkinto :)
Ei ole montaa tuon ikäistä ja näin hyvässä kunnossa olevaa bokseria, kuin meidän Homer <3
Näyttelyyn oli myös ilmoitettu useita Jackin pentuja jotka olisi ollut kiva nähdä. Toivottavasti pennelit pärjää ja toivottavasti tulee paljon kuvia näytille.

Jos sitten relais ja menis vaikka haravoimaan :)Tähän aikaan vuodesta tulee usein mieleen olisiko pitänyt istuttaa piha täyteen havuja?
...  ja jahka nuo pylväshaavat kohta pudottaa lehtensä, niin ei hetkeen naurata  : /                                                                                        Kommentit