ensimmäinen viikko, check :)

Viikko sitten elettiin jännittäviä aikoja ja nyt huh kädet kyynerpäitä myöden ristissä ja onnellisena, että tässä ollaan :) Viikko vierähti nopsaan, pennut on kasvaneet hyvin ja aletaan pikkuhiljaa lähestyä tuplapainoja. Ne ovat reippaita ja yleisesti ottaen hyvin tyytyväisiä. Levottomuus ja meteli alkaa, kun se nälkä on JUST NYT.



Hippu on ok ja pahimmat petaamiset alkaa olla historiaa. Se alkaa olla jo niin cool mamma ettei joka inahdusta tarvitse käydä tsekkaamassa, eikä pentulassa huvita olla enää 24h. Viime yönä äippä nukkui niin sikeästi laatikon vieressä, ettei edes kuullut ensimmäisiä inahduksia. Mummon eli Lisan piti tulla ihan portin taakse varmistamaan, että kaik on varmasti ok.

Eilen päästiin pitkästä aikaa yhteislenkille Homerin ja Lisan kanssa, eikä hetkeen ollut yksinhuoltajaäidillä huolta lapsukaisista, oli niin kivaa päästä mukaan aikuisten juttuihin :) Ja mukavaa oli Lisallakin vaihtaa kuulumisia ja päästä nuuskuttamaan oma lapsi päästä varpaisiin. Riekkuakin olisi ollut niin kivaa, mutta Hipun lenkki päättyi ennenaikojaan u-käännökseen ja kipikapi takaisin pentujen luo.





Eilen saatiin mukavia uutisia Virosta. Kaksi päiväisessä näyttelyssä Rakveressä Jackin poika 
Playbox´s DonJuan oli  menestynyt hienosti tuloksilla 
la VSP/ vsp-jun/jun sert (Astrid Lundeva) 
su ROP/rop jun/jun sert (Dagmar Kleine)


Kommentit