päivä yksitoista..


Jaahas taitaa olla aika korottaa kynnystä sillä hippusten ei vielä ole syytä karkailla pentulaatikosta..
Pentujen vauhti senkun kasvaa ja pyrkimys on jo olla ihan jalkojen päällä ei vain hinata itseään eestaas. Pikku-mies yritti eilen lisäksi istua - aika liikkiksen näköistä, kun eihän se tasapaino millään voi pysyä kohtuuttoman painavan pään heiluessa edestakaisin.

Eilen käväistiin Hipun kanssa jälkitarkastuksessa ja poistattamassa tikit. Tikkejä oli tallella tasan yksi, muuten ne oli jo siististi poistettu .. samana aamuna tutkiessani haavaa niitä oli kyllä vielä ollut kolme. Taitavasti hippu on homman hoitanut, haava oli hyvin parantunut ja siisti.

Yöt on nykyään ihanan rauhallisia, hippu hoitaa pentuja eikä ole enää tarvinnut rampata ulkona. Kuvittelen kuitenkin herääväni  aina, kun ruokailurumba alkaa - viime yönä 4 kertaa, joten kiitos kysymästä - kyllä vaan väsyttää. No välipalaksi Tomi Björckin reseptillä tehtyä puolukkavispipuuroa ja taas jaksaa tuijottaa näitä pentuja :) Aika hyvää muuten, ensikerralla kuitenkin vähemmän sokeria..

http://www.ruokala.net/resepti/vispipuuro-4Ilmoista sen verran, että on sadellut paripäivää enemmän ja vähemmän, lämmintä +11,5.

Kommentit