hippuset 4pvKahden päivän aikana ei juuri ihmeitä ole tapahtunut paitsi, että hippuset kasvaa :) Poika aloitti heti  jo syntymästään miehekkään painonnousun, tytön paino putosi alkuun, mutta nyt on kiri alkanut.
Pennut on reippaita ja ryömivät hurjaa vauhtia pentulaatikossa. 

Hippu hoitaa hyvin, mutta on edelleen vaihtelevasti kärsinyt jälkipoltoista. Viime yö oli jo helpompi, ainoastaan kerran sille tuli pakottava tarve tehdä pesää. Pesän rakennus on kyllä varsin raivokasta   -onni, että se siirtyy tuolloin pentulaatikon ulkopuolelle lisäpatjaa möyhentämään, muussa tapauksessa olisi kyllä mielenkiintoisia reittilentoja tiedossa penneleille.
Yöllä äippä olisi halunnut päästä kaivamaan pesäkoloa kuusen alle. Se oli jo kerran tullut mutaisena sisälle ja jäänyt rakennussuunnitelmistaan kiinni, joten ulkoiltiin taas vaihteeksi remmissä. Johan oli kivaa pihalla pimeässä värjötellä, kun vettä tuli esterin ahterista :( 
Ja aamulla vielä räntäsadeyllätys, voihan inhorealismi - en todellakaan tykkää talventulosta.Ihanaa, että pentuja on edes nuo kaksi. Ne on lähes poikkeuksetta aina toistensa vierellä - niin suloiset pienet bokserinalut :)

Kommentit