päivä 60keskiviikko kauneudelle ..

Tämä oleminen on nyt vaan sellaista odottelua, lämpöjen mittailua ja taas odotellaan, ulkoilua ja taas odottelua. Eilen näytti puntari 33kiloa ja ruoka maittaa edelleen. Hipun lämmöt on tasaset 37.7 heittoa puoleen tai toiseen ei ole vielä ollut. Yöllä saadaan rampata ulkona alvariinsa tai ei nyt alvariinsa, mutta tuntuu että just kun olet silmäsi ummistanut niin yhden nenä jo hellästi tökkii poskeasi.
Hippu kun  herättelee, se on kyllä oikeasti mukava kokemus :) Se on niin hellä ja varovainen..
Lisa vaan rojahuttaa itsensä puoliksi naamasi päälle sen kummempia miettimättä tukehtuuko tuo mamse vai ei. Se nyt vaan on sellainen tankki ja itserakas otus, aika useasti kutsutaankin rouvaa Hetaksi  (elokuvasta Niskavuoren vanhaemäntä :)

Keskiviikko aloitettiin kynsienleikkauksella, joka voi olla sitten vastenmielistä noille tytöille. Hippu kyllä on paikoillaan, mutta yrittää piiloitella jalkojaan ihan kuin en tietäisi että neljä niitä on aina ollut ja neljä niitä on edelleen. Lisa hiippailee paikalle usemman käskyn jälkeen elämänsä menettäneenä ja  teloitukseen valmistautuneena - oi voi sitä draamaa :)
Homer sen sijaan -se oikeasti nauttii, kun sen kynsiä leikataan. Se on pennusta asti pitänyt tästä toimenpiteestä tai ainakin niistä palkoista jotka kaikista hoidoista seuraa. Se on koirille juustonsiivu joka käpälästä ja palkoista ei tingitä :) 

"niiiin on puhtaat korvat ja hienot kynnet jajaja" sanoo homer..
"jos nyt vaan pitäsit pääs kiinni..." =  lisa

Vielä irtokarvoille kyytiä ja jospa sitten lenkille  :)

Ja ilmasta sen verran  mainitsen, että satelee ja on jopa hieman syysmyrskyn tunnelmaa. Lämmintä kuitenkin 12,5... ja vielä on tuota epätavallisen kaunista ruskaakin jäljellä!

Kommentit