mitä kuuluu Homer ja Lisa?

onks kaikki ok?)

Jaa että mitä kuuluu Homerille ja Lisalle?
Katsotaas, Homer mitä kuuluu?

Homer;  jaa siellä tuulee? Ai mitä kuuluu, niinkö? Nooh, kiitos kysymästä, onhan tämä aika erikoista taas kerran. Yhtenä iltana vaan huomasin, että oli portti kiinni eikä ollut mitään asiaa mamman sängyn viereen,  aika tylyä mielestäni tuollainen.
Jaa jaa tästä on kuulemma keskusteltu, mutta en ole mukamas kuunnellut?  Katsokaas kun aina ei jaksa keskittyä tuon mamman höpinöihin..
heh ja sitten se toitottaa kaikille, että ei tuo homer enää kuule.. heh heh ja muahan se naurattaa.
Ai niistä pennuistako mieltä.. olkoot vaan kunhan antavat sitten olla rauhassa. Onhan tollasia täällä ennenkin pyörinyt ja jopa jäänyt asumaan, nimittäin tää hippu, siitä mä diggaan.
Välillä käyn vähän tsiigailemassa onko kaikki ok, varmaan se on ihan jees emo noille kääpiöille.

Lisa;  kuulkaas jos ihan suoraan sanon niin perskankustahan tämä on, ei tässä paljon meikän mielipiteitä kyselty. Yks päivä ne vaan oli häipyny jonnekin ja sit tullaan kotiin ihan niinku ei mitään ja ihan niinku en mitään mistään tajuais. Eikö meikä osaa käyttää nenää, mitä?
Nooh onhan tää oikeastaan aika jees, meikästä tuli katsokaas mummo. Aina välillä käyn vähän salaa kuuntelemassa miten tää neiti tuolla pärjää, mutta ei se oikeen meikästä perusta. Käskee antaa olla vaan rauhassa ja et se kyl tietää mitä se tekee.. kait se pärjää, ainakin toi mamma sitä kuuluu kehuvan.
Ihan parasta kun toi neiti ei ole ollut kolmantena pyöränä lenkillä nii meil on ollu ton vaarin kans jopa kivaa.
On ihan kuulkaas innostuttu riekkumaan ja roikkumaan remmissä ja mammaa on naurattanu et me ollaan ihan hassuja..

5pv :)


Kommentit