mitä meistä tuli isona...

Katsotaanpas aikamme kuluksi mitä meidän aikaisemmista GiveMeFive-pennuista on tullut isona :)

Ensimmäinen Lisan pentue syntyi keväällä 2008, kaksi tyttöä Hippu (Betty Boop) ja Nuka (Olive Oyl)
Kuten kaikki nyt varmaankin ovat huomanneet Hippu jäi kotiin. Hipusta on tullut ÄITI, kahden maan muotovalio ja koetuloskin on tehty. Hipulla on paaaljon tavoitteita ensivuodelle, mutta nauttikoon nyt vielä rauhassa äitiyden onnesta :)

Nuka lähti sijoituskoiraksi Helsinkiin, suloiselle nuorelleparille Petralle ja Petterille.
Perhe on nyttemmin vielä kasvanut Lauri-nimisellä pikkumiehellä.
Vaikka sijoitin Nukan en kuitenkaan koskaan astuttanut sitä ja sijoitussopimuskin on jo aikoja sitten mennyt umpeen. Se vain oli niin ihana pentu, että halusin kait vain pitää siitä puolikkaan itselläni mahdollisimman pitkään. Nukasta tuli isona täyspäiväinen perhekoira :)                                                                                   
Hippu
Nuka

2009 marraskuussa syntyivät Jaska (Jack Sparrow) ja Kalevi (Ghost Buster). Jack matkasi Hollantiin, mutta palasi Suomen kansalaiseksi 2012. Jackista on tullut monen pennun ISKÄ, se on KlubSieger´12 ja suorittanut MH-luonnekuvauksen. Jack asuu Riihimäellä ja harrastaa Tiinan kanssa omalla pellolla jäljestystä (vähänkö luksusta :). Toiveena on, että saataisiin vuonna 2014 Jackille BH ja seuraavaksi sitten tulos peltojäljeltä...

Kalevi suuntasi Paraisille Marjolle ja Hessulle, pitkänenävinttikoirien kaveriksi. Kalevi omaksui roolinsa "elämäni vinttikoirana" vallan mainiosti. Se sijoittui ja jopa voitti erirotujen ratakilpailuja. Valitettavsti Kalevin varalle oli suuremmat suunnitelmat ja pehmeämmät radat koirien taivaassa ... Kalevista tuli isona enkelikoira :´/Kalevi

Jaska

Keväällä 2012, lähestulkoon päivälleen Lisan omana syntymäpäivänä syntyivät Tarmo ( Christopher Robin) ja Pipsa (Pepperment Patty).
Nämä sisarukset ovat vasta "melkein isoja", 20kk vanhoja. Silti Tarmosta on jo tullut iso ja rohkea,
se on suorittanut MH-luonnekuvauksen.  Tarmo asustelee Hämeenlinnassa isoveljensä Sulo-bokserin ja sellaisen karvaisen kisumisun kaverina Jaanan, Jannen ja Maijan perheessä. Tarmokin pohtii mielellään ihmisten kengistään jättämiä hajuvanoja ja opiskelee tavoitteellisesti tottelevaisuutta :)
Olisiko 2014 Tarmo BH..

Pipsa muutti kaupunkikoiraksi Helsinkiin Päivin ja Pekan huomaan kolmanneksi peeksi. Yhtenä päivänä Pipsa heräsi ja huomasikin olevansa maalaiskoira ja haistelevansa puhdasta luontoa Sipoossa.
Voi sitä onnenpäivää, luonto lähellä ja hevosenkikkareet :)
Pipsa on niin ilmetty äidin tyttö niin ilmeiltään kuin eleiltäänkin. Ja kuten äitinsä Pipsastakin tuli uinnin maisteri heti ensimmäisestä uintiretkestä alkaen. Hmm tulisiko Pipsasta isona vesipelastuskoira

Mut just vielä me ei tiedetä mitä meistä tulee ihan isoina :)


Pipsa on niin tähti :)

Pikku-Tarmo :)


Kommentit