kolmas Adventti..

Viikonloppuna oli Helsingissä kolme kansainvälistä näyttelyä
pe Helsinki winner, la Nordic winner ja sunnuntaina Winner 2013.
Käväisin lauantaina kehän laidalla istuskelemassa ja kannustamassa kaveriani Teaa ja hänen junioriaan belgian tuontiurosta Lamouse de la Finca Saphoa eli kotoisammin udo, uutsi, pallopää jne.
Uutsilla meni lujaa lauantaina rapsahti Pohjoismaiden juniorivoittaja-titteli ja sunnuntaina juniorivoittaja-titteli, että onnea taasen  :)
Oli myös kiva nähdä Duquen Norjaan ostettu kolmevuotias poika Casimiro Optima Grata. Mukava tempperamenttinen ja elegantti poika. Se voitti perjantaina Helsinki Winner 2013-tittelin, muttei sitten enää sijoittunut lauantaina eikä sunnuntaina.

Aikamoinen tungos messarissa oli eikä kyllä harmittanut etten ollut ketään sinne ilmoittanut enkä kasvatteja mukaan houkutellut.
Koirille tuli shoppailtua vilkkuvalot ja herkkuja sekä uudet patjat (Back on Trackit) onko ne nyt sitten hyvät saas nähdä, toistaiseksi vielä menevät pukin pussiin :)

Illalla harrastettiin miehen kanssa kylttyyria eli teatterissa käytiin, kiitos Aleksille :)  sitä ennen Granittilinnassa syömässä ja olipa herkut NAM

Lempiltä taasen mukavia kuulumisia ja kuvia, kiitos Sanna. Hyvin on hippunen kotiutunut ja vallannut paikkansa perheen sydämissä :)


..ja tässä sitä odotellaan kaikessa rauhassa lupaa ruokakupille :)

Säätiedotus: Päivän mittaan sateli lunta -1, illalla taas vettä +2,5 eli musta maa, liukasta ja pimeetä..Kommentit