hippuset neuvolassa..


Päivät kuluu ihan liian nopeasti taas kohta on viikko vierähtänyt, mutta ei onneksi ihan.
Hippusilla on ollut touhua..on ulkoiltu äipän kanssa ja on ulkoiltu mummon kanssa ja on käyty "lenkillä". Ja kuultu taas se hirvittävä varis, sen ääni saa kyllä hippusten jalkoihin vipinää.
Sisällä on juostu huushollia ympäri ja isoja koiria karkuun, kerran on saatu Homer-vaarikin hermostumaan. Sen jälkeen vanhus on saanut olla aika rauhassa tai jos lähelle menevätkin on käyttäytyminen huomattavasti hillitympää ja varovaisempaa.
Ruoka alkaa vaihtua vauvaruuasta esikouluikäisten nappuloihin. Liha maistuu niin herkulta ja broilerin kauloja on ollut kiva narskutella.
Tulevat perheet olivat myös keksineet hippusille omat lempinimet, ne ovat Lempi ja Rölli :)

Tiistaina oli jännittävä päivä..neuvolapäivä. Hippuset istuivat tärkeänä sylissä odottamassa omaa vuoroaan ja saivat runsaasti huomiota sekä käytöksestään että kauneudestaan -niin johan siinä alkoi hyvänmielen puna levitä kasvattajan naamalle...vai vaihdevuosiksiko tätä kutsutaan :)
Lempi-rinsessa oli ensin tutkimuksissa. Todettiin yleiskunto, iho, silmät, korvat, kurkku, nenä, hampaat jne jne. Kuunneltiin sydän ja kaikki oli niin hyvin, kuin vaan voi olla. Viimeiseksi  sai olemassaolotodistuksen eli ihan oman numerosarajan jotta kaikki tunnistaa sen olevan ihan oikea hippunen. Lempi ei edes huomannut sirutustoimenpidettä, niin reipas pieni tyttö se on <3
Rölliä jo alkoi kyllästyttää, kun ei oma vuoro meinannut lainkaan tulla.  Mutta saihan se Johanna-tohtori lopulta tyttösen tutkittua ja Rölli-poika pääsi tutkimuspöydälle. Sama litania käytiin läpi ja hyvät oli tulokset Röllillä. Hieman hassua, kun niitä pallukoita etsittiin niin piti roikkua jalat suorina.
Röllistäkin tuli virallinen hippunen ja sille tuli yhtä pitkä rivi numeroita, no  ei sarjaa tarvitse ulkoa osata.
Pennut oli niin rohkeita ja reippaita ja saivat hienot todistukset neuvolasta.
Seuraava käynti on sitten 12 viikkoa isona.


Hippusten reput alkaa olla lähtövalmiina - ruoka pitää vaihtaa vielä tuttuun Royaliin.
Ei voi käsittää, että ne on jo niin isoja, että niiden pitäisi kohta lähteä maailmalle, mutta pakkohan se on haikein mielin uskoa..Röllin seikkailut jatkuu lauantaista Järvenpäässä ja Lempi matkaa tiistaina Joensuuhun.

Mutta ei ihan vielä... vielä ne on monta tuntia MUN omat pienet hippuset...
Kommentit