hammashuolia.. :(

Aamuaikaisesta hipun kanssa hammasröntgeniin.
Harrastuskoiralle kun sattuu ja tapahtuu niin nyt sitten on sattunut hampaalle… Hieman jo aiemmin asiasta ell kanssa keskustellessani olin jo melkein varma diagnoosista ja niinpähän vain vasen alakulmuri on kuoliossa :(
Tuomiona joko hampaan poisto tai juurihoito - joten alkuvuodesta aloitetaan juurta hoitelemaan. Sen verran tuon hipsun kanssa on töitä tehty, että hampaattomaksi ei aleta. Tavoitteena, kun olisi se IPO1, 2 ja 3… no ok ainakin 1 ja 2 :) Peltojäljellä niillä hampailla ei niinkään ole merkitystä, mutta hihassa on hiukka hankalaa vajaalla purukalustolla roikkua.

Mutta karvattomaksi näköjään aletaan.  Niin kuin olen hipun ulkoista olemusta tai siis lähinnä karvanlaatua ihaillut tuon pentuprojektin aikana, niin nyt sitten saankin katsella kohta karvatonta koiraa. Karvaa lähtee siis tolkuttomasti ja se mitä on jäljellä on kyllä suht kiiltävää, mutta kuivaa. Viacutania ostin niin toivotaan, että saisi nuo loput karvat pelastettua. Viacutan on yleensä aina meidän koirille tepsinyt.

Jouluvalmistelut on hyvällä mallilla. Kaikki siivot on tehty ja koristeetkin jo löytäneet paikoilleen. Laatikot ja lihapullat paistettu. Lahjat vaan on vaiheessa, paitsi koirien..niille on kyllä lahjat hankittuna, kiitos messariviikonlopun :)

Ilmat ne jatkuu edelleen syksyisinä, ei lumen haituvaa maassa ja lämmintä +2. Eilen vai toisspäivänäkö se oli -päivät menee niin hurjaa vauhtia ettei perässä pysy, no oli miten oli niin lämpömittari näytti +7… mutta mua ei haittaa  :)

Kommentit