Joulunalusjuttuja…

Arki alkaa palautua meidän perheeseen ja pentuikäväkin pikkuhiljaa helpottaa. Omat koirat olivat onnessaan, kun patjat palautettiin omille paikoilleen ja jopa makkariin sängyn viereen pääsee taas koisaamaan. Makkariin kuljetaan nimittäin "kennelin" läpi joten kahdeksaan viikkoon ei sinne ole ollut asiaa kuin Hipulla ja myöhemmin myös hippusilla. Mutta nyt oli portit taas auki ja koirien elämä raiteillaan.

Eilen aloitin Jouluvalmistelut eli joka vuotisen piparkakkutalo-projektin. Jostain syystä mökin aloitus oli aikaisemmista vuosista myöhässä :) Mökkiprojektista alkaa minun Joulun odotus ja joka vuosi yritän tehdä hieman erilaisen rakennelman. Kokemus on jo sen verran opettanut ettei enää sormet pala osia liimatessa, mutta koristelua olisi vielä harjoiteltava, pikeerin käsittely kun on hiukka vielä hakusessa.

Tänään pääsin käyttämään loput viime Joulun hemmottelulahjakortista. Olin jo aiemmin käynyt kasvohoidossa joten nyt valitsin jalkahoidon ja kuumakivihieronnan - aika ihanaa :)
Mukavan kevyt olo on varpailla ja kuumakivihieronta rentoutti niin, että taisin jopa ottaa nokoset. Ihan voin suositella!

Illalla tuli vielä paistettua Joulupullat - sarjassamme niitä jokseenkin turhia touhuja sillä eihän niitä kukaan jaksa edes syödä, mutta onpahan tähtipullat tehty.


Myrsky taas tulossa… muutama päivä sitten oli sentti lunta ja illat valoisampia. Nyt plussakelit (+5) liukasta, märkää ja pimeää : /

Kommentit