treeniä treenin perään

Koepaikka...paikat :D on varmistuneet huiiiiiii  ui ui  ei meinaa kestää tätä jännitystä.
Yhtään vapaapäivää ei hipsulla ole ollut, joka päivä on tehty lyhyempi tai pidempi esineilmaisuharjoitus. En tiedä tuottaako tulosta, ehkä jäi tuo ilmaisujen vahvistaminen turhan myöhäseen. No onhan hippu tähänkin asti ilmaissut ehkä hitaasti, mutta ei se yli ole kävellyt.

Eilen oltiin käyty lenkillä ennen jälkiharjoituksia ja herra Homerkin tietysti autossa matkassa.
Kun tytöt oli jälkensä ajaneet  ja tavarat pakattu takaluukkuun oli herra aivan täpinöissään mun vuoro mun vuoro ja lähdössä omalle aherrukselle :)  Ei ole todellista - mitä ihmettä Homer duunaa, mutta  pakkohan oli käydä tekemässä vielä yksi jälki, kun namejakin oli jäänyt pussin pohjalle.


Niin hieno veto Homerilta. Heti paalulta ei epäilystäkään etteikö herra olisi muistanut mikä juttu tää olikaan. Niin tarkkaan tuhisi nenä ja namit korjattiin talteen. Vielä kotonakin se touhotti aivan intona selvästi ylpeänä suorituksestaan.

Tänään oli taas kaikki koirat matkassa ja jo heti alusta selvänä, että myös Homer saa oman jäljen. 
No niin oli tyhmä ja lyhyt jälki, että se piti ajaa ihan kahteen kertaan. Jep, kun mentiin paalulle tarkoituksena ottaa se talteen päättikin Homer, että uusiksi treeni ja ihan itekseni menen  :)
Voi mun ihana Homer <3

Hipulla ei ollutkaan ihan pelkkä esineharjoitus vaan pitkä ja vaikea jälki kuivalla myllätyllä pohjalla.  
Kuusi kulmaa, neljä esinettä, pohjan vaihtelua ja jyrkkä mäki
Jälki kulki lisäksi loppumatkan tienreunaa ja harhoja oli paljon, sekä ihmisten että eläinten tekemiä jotka se merkkasi, mutta ei sen enempää..  aika epeli <3

Kommentit