tiistaita..


Että tälläistä + sääntöjä :)
Iskikö ahneus??  eikun toimeton tiistai

Maanantaina ajelin hippuni kanssa lihakaupan kautta Liedosta kotiin. Pakkasessa 20kg jauhettua pollea ja kyllä vain ihmisravinnoksi kelpaavaa. En enää sorru, kuin pakkopullana noihin eläinkaupan jauhelihoihin...  Hipulla oli nähkääs eväspuurot viikonloppureissussa mukana ja äitini joka omaa lähes hipun veroisen nenän oli pyörtyä hajusta jonka puurokattila jääkaapissa aiheutti. Täytyy myöntää että itseänikin haju ällötti, mutta hipsulle puuro maistui eikä vatsakaan protestoinut. Ei kai tuo liha aiemmin noin järkyttävälle ole haissut??? Mutta ehkä syynä hajuun oli sekin, että nyt oli vain yksi koira kattilaa tyhjentämässä ja ruokaa riitti pitempään. Sunnuntaina oli kuitenkin pakko kipata loppujämät menemään sillä varmaan seuraavaksi naapurit olisi puuttuneet hajuhaittoihin.

Illalle oli sovittu pro-tyyppien kanssa esineilmaisuharjoitukset.
Niin pers-keli, vettä satoi ja oli kylmä, just sellainen keli jolloin koirat voi reenaa muttei bokserit..
Minä liinassa ja Maija Hipun vierellä varmistamassa maahanmenon esineellä. Minnuu niin säälitti miun hippu :/ Ei se millään tahtonut maahan mennä ja sitä palelsi ja se tärisi, mutta ei auttanut - nyt oli tositoimet kyseessä ja jämerä ääni joka komensi MAAHAN.
Ei mitään sellaista meikäläisen piipitystä vaan se oli MAAHAN eikä mitään pliis, jos nyt vaikka niinku  maahan.
No joka tapauksessa minua säälitti kovasti, kun tuolla hipsulla on niin herkkä tuo vatsanalus kaikelle ikävälle niinkuin märälle ja pisteleville heinille ja lisäksi olin ottanut ihan paskapalkat. Olisi pitänyt olla kilon sisäfileet palkkana jos ja kun tuollaisella kelillä reenaa. Kantapään kautta oppii nääkin asiat :/ Tänään mennään taas reenaamaan silleen niinkutyylillä..ja poronmaksaa palkkana :)

Hip hei ei jäänyt eilisestä traumoja :)  Yhtä iloisena ja innoissaan oli hipsu, kun kaivoin jälkivempaimet esiin. Tein ainoastaan piiitkän suoran ja paljon esineitä. Esineillä nopea käsky maahan ja välitön palkka (niin sitä poronmaksaa :). Ja koska en ollut minäkään likomärkä ja masentunut innostuin itsekin esineistä ihan eritavalla,  joka taasen vaikutti hipsun intoon löytää kadoksissa olleita juttuja. Pitäisi aina muistaa, että yhdessähän me näitä juttuja tehdään <3

Säätiedotus.. +6°  ja satoi muutamia lumihiutaleita taivaalta - ENKÄ todellakaan tykkää :(

Kommentit