"koejälki"

Nyt on sitten FH-koe katsottu, vatsaa kipristelee ja jännittää jo pelkkä sana  ilmoittautua..
Kilpailuun osallistumisesta on kulunut ... herranen aika ihan liian pitkä aika ja kynnys on ns jokseenkin korkea.
Mutta mitä sitten, jos epäonnistuu - mitä tapahtuu - ei sitten yhtikäs mitään tai korkeintaan yksi uneton yö miettiessä mitä meni pieleen ja miksi.. Ja kuitenkin tasan yhtä suuri mahdollisuus on onnistua, joten miksi imeessä pitää edes miettiä vaihtoehtona sitä kauheeta sanaa epäonnistua?


Eilen oli erinomainen treeni, sain mahdollisuuden päästä kokeenomaiseen harjoitukseen ja riittävästi oli jännittämistäkin, kun perässä kulki peltojäljen ammattilainen...kiitos Maija :)
Jäljestämisessä ei ollut ongelmaa, sen Hippu osaa ja sitä se rakastaa. Sillä on hyvä motivaatio ja se etenee askel askeleelta syvällä nenällä. Esineilmaisusta saatiin miinusta, ilmaisu saisi olla nopeampi ja varmempi. Sitä pitää treenata eli toistaiseksi tehdään pelkkää suoraa ja esineitä.

Eniten ongelmia oli kuitenkin omassa käyttäytymisessä. Liinan käyttö levotonta, kävely holtitonta ja esineestä palkkaaminen väärän aikaista.
KORREKTI on se sana jota nyt hoen päässääni ja yritän opetella sen merkitystä


Hipun esinetreeni: 25m suora neljällä esineellä ja välittömästi käsky maahan, kun koiran nenä koskettaa esinettä. Helppoa kuin heinänteko :) Yritin muistaa esiintyä itselleni rauhallisesti, KORREKTISTI ja liina tiukasti kiinni liivissä.
Mahtoi ohikulkijoita hymyilyttää mummelin touhut, kun tää poimi maasta jotain juttuja ja heilutteli niitä ilmassa jollekulle perässä kävelevälle jota ei oikeasti ollut edes olemassa.

Tämä oli hyvä harjoitus ja täytti koulutuksellisen tavoitteen :))

Ja jäljeltä hierontaan ....


                                         

Kommentit