FH1 :)


Jiihaa ja juuhuu ja wuhuu Hippu FH1 :)
Aivan mieletön fiilis eikä pelkästään tuloksesta vaan siitä, että tuo jälki meni niin niin hienosti.

Perjantaina pakkasin kimpsut ja kampsut ja ajelin äipän luo Lietoon. Moneen kertaan piti varmistaa, että kaikki tarpeellinen varmasti on mukana. Hiukka ois harmittanut jos koepaikalla olisi todettu, että katsos passi on unohtunut.

Aamulla taisi jännittää jo siihen malliin, että olin jo ennen seiskaa lenkillä vaikka koepaikalla piti olla vasta kympiltä eikä matkaan menisi parikymmentä minuuttia.
Tapaaminen oli Ruskon ABC:llä, siellä koirien tarkistus, jälkiarvonta ja sieltä Vahdon puolen pelloille.
Sain kakkosjäljen joten vielä joutui hetken jännittämään. Aamukaste ei haihtunut vaan pelto oli litsläts märkä joten alkoi huolestuttaa hipun ilmaisut, sehän inhoaa märkää maata joten maahanmeno olisi herrassaan.
Hipun lähtö oli hyvä, se tarkasti alun ja lähti heti syvällä nenällä matkaan..voi elämä miten pitkältä se eka suora tuntui ja olihan sillä pituutta. Enismmäinen esine oli 260m päässä.. Hippu merkkasi sen välittömästi, mutta ehti puskea esineen niin syvälle maahan etten meinannut sitä löytää. Aloin jo epäillä, että hitot tekikö ryökäle elämänsä ensimmäisen valeilmaisun, mutta HUH löytyihän se matonpala lopulta.
Suorat pätkät meni arvosanoin hyvästä erinomaiseen, kulmat hyviä ja erittäin hyviä. Ekaan harhaan ei reagoinut mitenkään, toisen tarkisti. Esineet tyydyttävästä hyvään
Ykköskoehan on kolmetuntia vanha, 1200 askelta pitkä, kuusi kulmaa, neljä esinettä ja sisältää kaksi 2,5 tunnin vanhaa harhaa.

Ei siinä paljon ehtinyt laskea montako kulmaa on mennyt ja montako vielä on jäljellä, mutta mikä mahtava tunne olikaan, kun aina vaan tuomari ja jäljentekijä talssivat perässä eli jäljellä oltiin pysytty. Ja ne esineet.. voi mun hippua on se vaan sellanen kultahippu <3

Lopputuloksena 87 pistettä ja FH1.
Parasta oli tuomari Harri Laajajärven erityiskiitokset intensiivisestä ja iloisesta työskentelystä joka säilyi samanlaisena alusta loppuun :)  Kiitos Hippu <3


Kommentit