maanantaikuulumisia


"Tiineys 7-8 viikkoa: Pennuilla on jo kuonot ja karva alkaa kasvaa. Nyt kannattaa hankkia synnytykseen tarpeellisia välineitä ja laittaa pentulaatikko valmiiksi. Synnytykseen voit tarvita seuraavia välineitä: -kertakäyttöhanskoja -liukastetta apteekista -puhtaita pyyhkeitä -jodipitoista desinfiointiainetta apteekista (juuri ennen käyttöä desinfiointiaine laimennetaan keitettyyn veteen 1 osa jodipitoista desinfiointiainetta:10 osaa keitettyä haaleaa vettä) -desinfioidut sakset -lankaa -digitaalivaaka pentujen punnitsemista varten "

jotakuinkin 52 vrk, painoa on tullut viimekerrasta +600g.. pitäisikö olla enemmän en tiedä.. eihän tuo hippu edellenkään isolta näytä, mutta eipä ole ollut lisakaan mikään möhköfantti näistä pienistä pentueistaan. Ensi perjantaille on varattu aika röntgeniin .. se on sitten taas sarjassamme yksi välijännitysetappi :)

Mitäs muuta.. joopa, päivälenkillä oli ikävä ylläri ettei näistä niljakkaista ole vieläkään päästy eroon :/
Käärmeisiin on silloin tällöin tuolla pururadalla törmännyt, mutta kuvittelin kyllä että jo tässä vaiheessa viileitä säitä pötkylät olisivat etsiytyneet pesäkoloihinsa.. yöks tämä yksilö oli jo sen verran kohmeessa ettei meinannut edes saada itseään liikkeelle.
Talven... tai ainakin puolen talven halot olivat ilmestyneet pihaan ja ne ny sitten ainakin löysivät omiin koloihinsa Homerin ja Lisan kyseenalaisella avustuksella :) 


kiitos lisalle avusta :)

Ups eipäs unohdeta Jasua, Duquen poikaa kennelistä Sulohuulen. Jasu poikkesi koulumatkalla esittäytymässä ja hieno poika olikin :) Otsalohkon korkeuden, kun ottaa huomioon niin älyä pitää löytyä joten mitä tästä pojasta vielä tuleekaan - aika näyttää.Kommentit