kun alkaa jännittää


"Tiineys 5-6 viikkoa: Nyt sikiöt muistuttavat jo aivan oikeita pieniä koiranpentuja! Sikiöiden sydämet sykkivät yli 200 kertaa minuutissa. Varpaat ja kynnet muotoutuvat. Emon paino alkaa nousta. Tiineyspäivänä 42 on aika antaa kantavalle emolle matohäätökuuri. Varmista apteekista matohäätölääkkeen soveltuvuus tiineelle koiralle". 

Joo matolääkitys on annettu :)
Paino on noussut parikiloa viimeisestä punnituksesta, vyötärö alkaa kadota, nisät kasvanu...  Oiskohan nämä nyt niitä hyviä merkkejä? Ja olihan siellä ultrassakin ainakin kaksoset... ei vain uskalla hehkua ennen kuin ihan satavarmasti pennut on maailmassa.

No jännityksen lomassa käytiin taasen kimppajäljellä. Sari talloi Hipulle jäljen ja Tuula harhan.
Minä Mannelle ja Tuula Robille, mukava treenata yhdessä :) Pelto olikin hiukan haasteellisempi, kuin aiemmat. Alasajettu heinäpelto sänkineen ja ohdakkeineen ja savinenkin vielä. Hippu Hienohelmaa selvästi sänki ja ohdakkeet haittasivat, nenä ei ollut niin syvällä kuin yleensä ja jäljestäminen oli pitkästä aikaa levotonta. Maahanmeno nipisteli herkkää masua auts auts. Selvittiin kuitenkin taas maaliin asti ja näitä haasteita nyt vaan lisää. Vielä tässä viikko kaksi treenataan...Tuula aamupalalla :)

hyi pistelee...

Mannehan pisti Tuulaan vipinää

Joku pudottanut nappulakasan .. ji haa sano Robi.. ja matka jatkuu


"A dog can express more with his tail in minutes than his owner can express with his tongue in hours."


Kommentit