no jäljellä tietty..Olenkin jo tainnut mainita, että Hippu  on edistynyt ihan huimasti. Tämä jäljestäminen on nykyään suorastaan nautinnollista ja jälkiharjoituksiin voisi livahtaa vaikka joka ilta :)

Sunnuntaina meitä oli kolme kaverusta Sipoon pellolla reenaamassa, sain vieraan talloman jäljen ja esineet, kiitos Tuula :) sekä harhan, kiitos Sarille :)
Hippu ajoi jäljen aivan virheettömästi, harhaan se ei edes reagoinut.. kaksi esinettä ei kiinnostanu, mutta toisen kohdalla pääsin muistuttamaan että hep hep Hippunen mitäs unohtu... ei sitten enää unohtunut.


Tiistaina 17 pv tein mielestäni todella vaikean jäljen..sisältäen pitkän suoran, kolme normi kulmaa, kolme terävää, kaaren, ylämäkeä, alamäkeä, maastopohjan vaihtelun, kolme polun ylitystä, kolmesti ojan yli, kahden koiran ja ulkoiluttajan harhat ja viisi esinettä.. voi hyvänen aika meinasi jo kehutkin unohtua, kun olin oikeestaan järkyttynyt että oikeestiko toi koiraa hoitaa tän jäljen kaikki metkut .. ja kyllähän se hoiti - mun Hippu <3
Myös Homer pääsi jäljelle :)

 ja lisa tietty kans... :)

Kommentit