pakkasherkutHaarajoella on koirien herkkupuoti Fanimal. Puotiin oli saatu erä luomulampaan ripsejä ym herkkuja joten pitihän sieltä hakea täydennystä jo valmiiksikin hyvin varustettuun pakkasarkkuun..
Hippu ja Lisa ovat olleet raakaravinnolla lähes vuoden, mutta nyt Hipun raskauden myötä on kuvioihin otettu myös nappulat. Tarkoitus on kuitenkin palata raakaruokaan, kun tämä episodi on kunnialla saatu päätökseen. Se vaan tuntuu oikeammalta tavalta ruokkia koirat, kuin lapata tuota teollista kuppiin. Pennut on kyllä myös tarkoitus opettaa lihansyöjiksi ..  nappulan ohessa. Voi kun kaikki menisi hyvin ja niitä pentuja tulisi ..

  
fanimalin herkut


omat aarteet..

Iltapäivällä pääsin seuraamaan kavereiden reenejä Mian opissa. Käsittämättömän taitava tuo Mia kyllä on ja se äänenkäyttö, eleet ne on niin käsittämättömiä hitaalle turkulaiselle joka on syntyny Tampereella ja asuu nyt Keravalla. Ei vaan luonnistu :)
Opetusta seuratessa muistui taas omat ongelmakohdat mieleeen ja herätys, että nytkin Hipun mammaloman aikana on juttuja joita olisi hyvää aikaa reenata. Huomenna otetaan kapula taas esiin ja noutojen hiominen ohjelmaan :)

Minulla oli tänään myös syntymäpäivä ja Mian autosta löytyi mieluinen itselle ehdottomasti hankittava lahja.. jihuu uusi hieno treeniliivi - nyt alkaa muuten reenit sujua :)


Lisa meinaa, että onpas hieno...taskussa on varmaan jo herkkuja


"A well-trained dog will make no attempt to share your lunch. He will just make you feel so guilty that you cannot enjoy it."
    -Helen Thomson

Kommentit