hipun vauvat...


Hipun aikaisempi pentue... :)

Käväistiin eilen ultrassa ja näkyi kuulemma (itse en kyllä niin mitään erottanut..) ainakin kaksoset ehkä kolmoset :) Nyt vain sormet ja varpaat ristissä, että loppuraskaus sujuu onnellisesti.
En huomannut käyttää mammaa puntarilla, mutta omiin silmiini vatsanympärys olisi kasvanut.  Päiviä on nyt takana 32 eli puolessa välissä ollaan menossa..
nyt kyllä alkaa jo jännittää .. 
"Tiineys 4-5 viikkoa: Pentujen päät alkavat muotoutua. Pennuille kehittyy silmät ja silmäluomet ja elimet alkavat muodostua. Viimeistään nyt tulisi emon alkaa syödä tiineelle ja pentukoiralle tarkoitettua ruokaa. Emon maitorauhaset alkavat kasvaa."


Hippu olisi niin hyvä emo, että se hoiti hartaasti näitäkin vauvojaan, jotka olivatkin niin varhaiskypsiä ja hyvin kehittyneitä, että  luovutuikä oli hyvin pian syntymän jälkeen. 

 Viimeistään nyt pitäisi olla mammalomalla ja olla rasittamatta emoa. Meillä rasitus loppui kyllä jo kuukausi sitten ja rankemmat treenit on jääneet. Muutaman kerran on tottista tehty (hirveen rankkaa), mutta peltojälkeä sitäkin ahkerammin. Hippu on edistynyt huimasti. Kaikki ryysiminen on jäänyt, esineet ilmaistaan ja kulmat menee hienosti mukaanlukien terävät :) Koiran motivaatioon edetä jäljellä ei vaikuta enää se olenko kymmenen vai kahden metrin päässä, onko harhoja tehnyt hevonen, ihminen, koira se on täysillä keskittynyt itseensä ja osaamiseensa, mun ihana Hippunen <3

tässä ollaan kyllä metsässä :)


omituisia koukeroita...


"Every dog may have his day, buy it's the puppies that have the weakends


Kommentit