se ois taas lauantai..


Hippusten viikko on vierähtänyt vauhdilla, nyt jo reilut 5 viikkoa täyttä elämäniloa ja uusia asioita... joo joo osaan kyllä laskea, mutta nyt alkaa kuulkaas olla tilanne se, että hippusten viikot aletaan laskea alaspäin. Ensiviikolla hippuset täyttää 4 viikkoa jne. Luovutus on sitten joskus, kun ne taas täyttää vaaditut luovutusviikot. Eli ei vielä piiitkään aikaan :D

Viikko on mennyt itsellä sairastellessa, mutta on hippuset silti päässeet ulkoilemaan ja "lenkillekin"
Lenkkeily nyt on sellaista 5 minuutin tepastelua ja opettelua panta-remmiyhdistelmään. Aika hyvin menee aina välillä - toinen pentu innostaa toisen taas liikkeelle, jos toinen unohtuu liian pitkäksi aikaa istuskelemaan :) Yhtenä päivänä vietettiin hetki linaja-autopysäkillä katselemassa autoja. Hui ne meinas hetken pelottaa hippusia, mutta sylissä oli turvallista liikenteen vilinään tutustua, eli niihin kolmeen autoon  jotka ohi hurahti..

Kuluneen viikon kauhistuksen hetket aiheutti ei autot vaan taivaalta syösksyvä musta, karjuva peto eli varis jonka ääni ylitti kaameudessaan jopa yli lentävät lentokoneet. Miten voikaan joku olla siunattu tuollaisella äänellä. KRAAAK

Voi MUN hippusia, kaikki on niin uutta ja outoa - niin paljoon pitää pienien hippusten tottua...


Alkuviikosta hippuset laajensivat reviiriään koko meidän kotiin ja pääsivät tutustumaan myös Homeriin ja Lisa-mummoon. Aika jännää oli sekin ja aina välillä piti livahtaa takaisin turvaan eli "kenneliin".  
On aivan mahtavaaja uskomatonta, että Homer sai nämäkin pennut tutustuttaa turvallisesti uusiin hajuihin ja uusiin koiriin. Niin kärsivällisesti se antoi hippusten haistella ja pyöriä ympärillään. Hieman sai kuitenkin herra hurmaava korvilleen, kun rohkeni maistaa papparaisen varpaita. Se oli MURahdus ja wiuuuh ja wrooom ja vauhdilla taas  pentu turvassa "kennelissä". 

Mummo oli kovasti tohkeissaan lapsen lapsistaan ja kaitsi niitä turhankin aktiivisesti. Ei meinanut tulla mitään, kun yksi pentu meni tuonne ja toinen tänne ja mummon piti huolehtia, että kumpikin pysyy tallella. Oli siinä mummon pää pyörällä ja lisäksi piti vielä pitää papparaista silmällä ettei se saa enemmän huomiota hippusilta :) 


hippuset piilossa, mutta mummo kyllä löytää 
Aamulla oli pakkasta -7, mutta ei oikeastaan tuntunut kovin kylmältä, kun ei tuullut eikä ollut kosteaa. Hippu juoksutti pentuja takapihalla, eikä ne varmaan edes huomanneet, että maa oli kylmä tassujen alla.
Mukavaa kun nurmikko ratisee ja rätisee juostessa ja lehdet on kuivia kerätä mukaan :)

MUN reippaat pienet hippuset <3


Kommentit