lauantaikuulumisia..


Ilma oli suotuisa ja hippuset pääsivät taas muutamaksi minuutiksi terassia ihmettelemään.  Eipä siinä kauan nenät tuhisseet, kun taas keksittiin kinastelun aihe  :) 
Harmi, että on niin kovin märkää, ei pääse pennelit nurmikkoa haistelemaan. Mutta onhan tässä viikkoja aikaa odotella kauniita ilmoja ja kunnon ulkoiluja. Kohtahan näille pitää remmit ja rensselit hommata ja lenkille - no ei vaiskaan.

Isot koirat  pääsi viettämään laatuaikaa esineruutuun. Hipun kanssa on viimeksi harjoiteltu pistoja ja aika hyvin oli muistissa. Viimeisellä esineellä meinasi risteileminen palata mieleen, mutta kutsulla tänne ja uusi lähetys saatiin viimeisellekin esineelle suora pisto, jee.
Lisa teki hienot harjoitteet ja herra Homer.. voi Hombrea. Laitoin sille kaksi esinettä aika lähelle, eka esine löytyi hitaasti mutta varmasti :) Toisen esineen se lähti hakemaan vanhasta muistista kaukaa ja siellä se jolkotteli 13 + seniori pitkin metsää nuuskutellen.. Mun Ihana Homer <3 Hiukka jo alkoi huolestuttamaan, minne asti se oikein meinaa mennä, kun sehän ei kuule kutsuja. Pakko vaan lähteä perään ja hienotunteisesti tuoda lähemmäs esinettä. Voi sitä vanhan herran iloa tyhmästä esineestä  :)
herra hippunen ylittää virallisen pk-esteen ja ikää on 3,5vk :)


oliks toi nyt muka joku juttu?tytöt, ne ei tajuu mitään ..


mitähän tuolla kulman takana on..


hoh hoijaa -tää mesta on niin nähty..


ei niin mitään kiinnostavaa..


kiitti mulle riitti :)
jee mulle ruokaa..
vihdoinkin jotain järkevää tekemistä..Kommentit