kolme viikkoa hippusia

Hippuset on ihania enkä tahdo kestää ajatusta, että yhtenä päivänä ne muuttaa uuteen kotiin.
No onneksi siihen on vielä aikaa ja nyt saan ihan itsekseni nauttia kaikista näistä uusista asioista joita päivittäin tulee vastaan -  ja niitähän riittää.
Käsittämättömän nopeasti kehitystä on alkanut tapahtua ja pakkohan se on myöntää, että tavallista fiksumpiahan nämä meidän pennut ovat ;)

Pennut liikkuu entistä enemmän ja varmemmin, painivat ja heiluttavat häntää - (on muuten niin liikkistä tuo ensimmäinen hännän heilutus...) Tassulla yritetään huitoa ja taas mennään mukkelismakkelis. Muristaan ja pöristään ja ollaan niin isoja ja vaarallisia :) Hampaatkin taitaa olla tuloillaan.. voi hippu parkaa..

Pentujen reviiri on kasvanut ja ne pääsevät tepastelemaan vapaasti pentuhuoneessa eli ns kennelissä :)
Yö oli tarkoitus viettää pentulaatikossa, mutta tajuttuaan aamuyöstä kärsivänsä ahtaanpaikankammosta tämä hauska pikkumies alkoi protestoida kohtaloaan.. No lopputulos oli, että levyt otettiin pois ja puolet pentua nukkui pentulaatikossa ja puolet laatikon ulkopuolella - pohdiskelen nyt mielessäni saatiinkohan me molemmat tahtomme läpi vai menikö tää nyt kuitenkin fifty-sixty?

APUA, toi ihminen alko höpöttää jotain madoista ja yritti myrkyttää mut ..

Otettiin tänään myös viralliset hippuset-kolme viikkoa kuvat.  Ei liene vaikea arvata kumpi on tyttö ja kumpi on poika : )



Ai niin niistä ilmoista... vettä sattaa ja +8.

Kommentit