hippuset 5vk +

Miten nopeasti aika kuluu.. justiinhan nämä vasta syntyivät ja nyt jo viisiviikkoa on täynnä.Toisaalta kiva nyt niiden kanssa voi touhuta jo kaikenlaista, mutta toisaalta niin surullista, kun tietää että luopumisen päivä lähenee uhkaavasti :(

Mitäs uutta on ilmennyt - no ainakin se, että mikään ei jää näiltä huomaamatta. Ihan sama miten hiljaa yrität hiipiä pentujen ohi makkarin puolelle, niin tikkana päät ylhäällä ja salamana pennut kipittämässä perässä. Kuulo ja reagointi check :)
Ulkoileminen on päiväpäivältä mieluisampaa, eikä edes pieni enää vesisade haittaa. Kuvaaminen alkaa olla äärimmäisen vaikeaa, kun vauhti on niin hurja. Viuuuh sinne ja viiuuh tänne sitten muksis ja kops..
Siivoaminen on taas oma lukunsa. Niin nopeasti en ehdi luuttua heiluttelemaan, etteikö siihen ehdi jompi kumpi roikkumaan. Varsinkin tuo neitokainen on kyllä SUPER nopea. 
Saalisleikki siis  check :)

Kiinteän ruoan kanssa tuli tauon paikka, kun vatsat meni nappulasta sekaisin ja paripäivää jouduttiin elämään emon maidon varassa. Nyt ollaan taas ruokareservissä mukana ja sehän on hipusta vallan mahtava juttu, hiukan kun alkoi ressata tuo jatkuva työvuoro maitobaarissa. 
Ja ruokahan maistuu, voi hyvänen aika millä vauhdilla pennut kupin tyhjentää ja sen jälkeen vielä nuollaan toistensa hyvän tuoksuiset naamat. Ahneus check :)


Rauhoittuminen omalle paikalle check :)

MUN suloiset hippuset ...ihan turha tulla kyselemään meiltä pentua :D
Ei vainkaan, vaikka miten haluaisin jomman kumman itse pitää niin onhan se sula mahdottomuus ja molemmille on oikein hyviä koteja tarjolla. Tällä viikolla on vielä tapaamisia ja sitten päätökset on vain tehtävä. 


Kommentit