tämä on homerUskomatonta, mutta totta mr Homer di noi Vincere (Int&Fin&Se Mva JK2 TK2)  on jo 13 vuotias :)
(Ch Ulan v. Saphos Hoeve & Ch Jolie Vavonabox)

Elävästi muistan, kun loppuvuodesta 2000 kävimme näihin pentuihin Hollannissa tutustumassa. Olin saanut vinkin nuoresta aloittelevasta kasvattajapariskunnasta, joilla kuitenkin alkoi olla meriittiä Euroopan kasvattajapiireissä. Soitto Suomesta di Noi Vincere-kenneliin sai hämmästyneen vastaanoton.. SUOMESTAKO? Pentue josta olin kyselemässä oli jo varattu, mutta seuraava oli tulossa ja minuun otettaisiin yhteyttä, kun pentue on syntynyt,  Jesss :)
Jännittävää oli matkata Hollantiin, vuokrata auto ja käydä tutustumassa perheeseen ja PENTUIHIN, joita tosin silloin oli enää meille varattu Homer ja valkoinen veljensä. Voi sitä ihanuutta, niin kaunis niin reipas ja niin meidän <3

Kotimatka meni hienosti ja Homerin vain silloin tällöin kurkistaessa kassistaan, että vieläkö kauan kestää että ollaan kotona :) Ei voi käsittää miten kauan tuosta on aikaa ja tuntuu että viime kuussahan se oli...


Homer tuli kaveriksi 8 vuotiaalle Claylle (Fin Mva Clay Eckbran fan Ruygelollum JK1).
Poikien yhteiseloa kesti vain vajaat kaksi vuotta Clayn sairastuttua luusyöpään 10 vuotiaana : /

Homerin ensimmäisiä päiviä isoveikka turvana.  
Ensimmäinen Joululahja :)


Clayn ja Homerin vesileikit Rymättylässä :)


Niin onnellinen saan olla, kun tämä todellinen herrasmies on vielä ilahduttamassa meitä.
Tunne sydämessä, kun se aamulla työntää ihanan harmaan naamansa tyynylleni ja varmistaa että hyvä päivä tulossa - mamma hereillä.. Homerin hönkäisyyn nimittäin kyllä herää, hamaaskalusto on jo sen verran huonossa kunnossa,..
Miten se edelleen riehaantuukaan perheen kotiin tullessa, eikä tiedä mitä kenkää, sukkaa, luuta alkaisi meille ekiikuttamaan, boing boing boing se pompahtelee hieman kankeasti mutta kuitenkin.
Lenkillä Homer on jopa reippaampi, kuin Lisa (Fin Mva Belamie di Noi Vincere JK1) Lisa tuli meille puolivuotiaana Homerin ollessa 5 vuotias.  Näillä kahdella on aina ollut sellainen viha-mutta voin sietää sinua -suhde. Kun Lisa tuli meille, Homer masentui pariksi kuukaudeksi totaalisesti ja ajattelinkin jo ettei tästä kyllä taideta toipua ollenkaan, mutta onneksi aika teki tehtävänsä ja saman katon alle on mahduttu.

Homerin ja Lisan keskustelua...


Hipun kanssa niillä on alusta alkaen ollut aivan erityinen suhde. Ne ovat bestiksiä isolla Beellä!
Nyt, kun Homeri kuulo on mennyt lähes totaalisesti käy Hippu herättelemässä sen ja pitää huolen, että herra ehtii lenkille mukaan :) Ruoka-ajoista ei kenenkään tarvitse huolehtia, silloin ollaan kyllä ensimmäisenä paikalla ja wäyh kuuluu ellei sapuskaa ole sen siunaamalla hetkellä esillä.

Homer ja Hippu toukokuussa 2008

Lemmenjoella 2010"Dogs have given us their absolute all. We are the center of their universe, we are the focus of their love and faith and trust. They serve us in return for scraps. It is without a doubt the best deal man has ever made."
    -Roger Caras


Kommentit