Robi ZTP testissä
Merrel v. Ferrenberg HK2 ZTP17.8 oli jännittävä päivä bestiksillemme Sarille ja Robille., sillä Robi oli ilmoitettu ZTP-testiin.
Testin voi suorittaa ainoastaan valtuutettu tuomari rodun kotimaasta ja tarkoitus on löytää jalostukseen sopivat yksilöt . Maalimiehenä toimi Esa Tapio.
Testissä kiinnitetään huomiota ulkonäköön, hermorakenteeseen ja käyttöominaisuuksiin.

Robilla nuo kaikki osa-alueet ovat parasta A-luokkaa, oli todella ilo katsoa kavereiden menoa kentällä enkä varmasti ollut ainoa jonka sydän heitti volttia puruosuuksissa ! Hienoa työtä on koiran kanssa tehty Jihuu sari ja Robi Robson :)

Robi ja Esa Tapio

vanhoja juttuja, mutta pakko mainostaa sekin että ...
Hippu suoritti Boksereiden ZTP-testin vuonna 2011 ja hienosti suorittikin. Tuomarina Angelika Hartmann, maalimiehenä Vesa Laaksonen. Hippua on treenattu Mika Myyryn johdolla, eikä treenitunnit ole menneet hukkaan. Testissä Hippu osoitti rohkeutensa ja varmuutensa <3
Nyttemmin Hippua on treenattu kohden IPO 1:stä ja kokeeseen oli tarkoitus syksyllä päästä, mutta kun ne juoksut alkoivatkin ennen sovittua aikaa... HÖH. Ensi vuodelle jää sitten sekin.

....lisäänpä Hipustakin muutaman kuvan ja vaikkapa tuon videonkin, jos jotakuta kiinnostaa vilkaista miten testi etenee :)
Kommentit