suunnittelmia toteen

Matkavalmistelujen kanssa meinasi tulla hoppu, kun Hipun juoksut alkoivatkin ennakoitua aikaisemmin.
Onneksi Saenzin perheellä ei ollut lähestyvän perheelisäyksen vuoksi lomasuunnitelmia ja saimme soviteltua aikataulujamme. Perheessä elettiinkin jännittäviä aikoja, kun esikoinen saattoi syntyä anyday ja tietysti tuo Anyday sitten osui meidän vierailumme kohdalle, mutta siitä myöhemmin.

Lento Barcelonaan saatiin Finnairin lennolle lauantaiksi. Onneksemme oli muutama penkki vielä vapaana, eikä ruumassakaan ollut ruuhkaa. 
Kenttämuodollisuuksien jälkeen sinivalkoisille siiville ja vielä varmistettuani useaan otteseen koiran varmasti olevan matkassa ja lämpötilan ruumassa olevan sopiva, saatoin viimein rentoutua ja nauttia rauhassa aamusamppanjani lennolla kohti uusia seikkailuita.

Neljän ja puolen tunnin lennon jälkeen Barcelonan kentällä oli odottavan aika tooodella pitkä ja  stressinsietokykyni koetuksella, kun koiraa ei alkanut kuulua. Mutta tulihan se boksi sieltä viimein ja boksista iloinen bokseri-tyttö :) Iloinen bokseri herätti sekä ihastusta, että pelkoa. Huvittavaa miten kaukaa monet kiersivät tuon pikku-hipun.

Autovuokraamoselvittelyjen jälkeen löytyi meille vihdoin auto, johon Hipun mökkikin mahtuisi ja pääsimme ajelemaan kohti hotellia. Olimme varanneet netin kautta huoneen Best Western Airport Alfa-hotellista. Hotellin sijainti oli loistava, noin vartin matka kentälle ja vajaat puolituntia sulhon luo. Hotelli oli siisti ja huone perusviihtyisä. Koiran tulokin oli huomioitu ja ihan oma vuode odotti Hippua. Aamukahdelta oli kello herättänyt joten eikun muutama tunti unta palloon ja odottelemaan illan treffejä.....

"A dog is the only thing that can fill the void in your empty heart"

Kommentit