Barcelona


Sunnuntaitreffit oli sovittu illemmalle ja meillä oli koko päivä aikaa tutustua Barcelonaan, Espanjan toiseksi suurimpaan kaupunkiin sen nähtävyyksiin sekä kaupunkia ympäröiviin maisemiin. Oli niin kuuma, lähes +35 ettei arvannut lähteä Hipsun kanssa kaduille joten nähtävyydet tuli katseltua autosta.  Jälkeenpäin vasta huomasin senkin miten harmillisen vähän tuli napsittua kuvia - niistäkin suurin osa tärähtäneitä ... Nähtiin kuitenkin Sagrada de Familia-kirkko ja sisään jonottavat sadat ihmiset, Ramblas´n ihmisvilinä ja katutaiteilijat, kuninkaitten aukio...
Eniten jäi harmittamaan käymättä jääneet ihanat Barcelonan ravintolat ja syömättä jääneet herkulliset ruoat. 
No onneksi niihin on päässyt aiemmilla matkoilla tutustumaan.. 
tällä matkalla nimittäin courmeet haettiin lähinnä McDonaldsilta ja lähisupermarketista :)

Illalle sovitut treffit muuttuivat, kun matkalla tuli tekstari sairaalasta, pieni-poika Saenz oli putkahtanut maailmaan :) sopiiko, että Edun ystävä tulisi hoitamaan astutuksen.
Oliko vaihtoehtoja - no ei ollut,  joten tottakai se sopii..
Ongelmaa tuotti hieman se ettei tämä ystävä puhunut englantia sekä se, että Duque hieman oudoksui tätä järjestelyä - mietinkin mitä tästä tulee ja oliko sen illan treffit tuhoon tuomittu.
Mutta loppu hyvin - kaikki hyvin, eihän noin ihanaa typsykkää voinut loputtomasti vastustaa...  
Tällä kertaa ei myöskään iltaa jatkettu virvokkeiden ja leivonnaisten parissa jutustellen vaan heps Hippu autoon ja kaupan kautta hotellille. 


Gaudin sagrada Família... edelleen vaiheessa

Placa Reial

sunnuntain katuvilinässä :)

ihanat hiekat, kutsuva meri vaan eipä ollut koirilla asiaa...

.. eikä sitten emännälläkään :/

Upea turkoosi välimeri..Kommentit