Lempiä moikkaamassa :)


Syyskuun alkuviikoille oli suunniteltu jokavuotista syysretkeä Lemmenjoelle ja aateltiin kerrankin ajella Joensuun kautta katsomaan mitä Lempille kuuluu. Lempi perheineen olikin lomalla Vuokatissa joten tehtiinkin sitten lenkki Vuokatin kautta. Aamiaisella Katinkullan runsaassa buffassa ja sitten alettiinkin odotella pikku-hippusta.

Eipä aikaakaan kun bokserimainen puhina, tuhina ja kähinä alkoi kuulua. Ihanainen Lempihän se sieltä tulla touhotti. Oli se vaan niin kaunis - ja ihana ja mitäs muuten hipun tyttö kun on :)
Niin paljon on samaa näköä mun tytöillä, mutta tottahan isä-Duquekin jälkensä oli jättänyt ja ilme olikin enemmän isältä kuin hipulta.  Ei mikään pieni tyttönen ollut, mutta kun tytöt hieman pääsivät toisiaan nuuskuttamaan todettiin Hipun olevan ehkä kuitenkin korkeampi. Joten ihan säällisissä mitoissa neitonen on.

Vaikkei Hipusta aina tunnista, että seniori-vuodet on menossa niin kyllä oli itselleen myönnettävä ettei tuota nuoruuden energiaa enää ole mitä täynnä Lempi ja Rölli nyt 3 vuotiaina  ovat. Surullista miten nopeasti vuodet kuluu.

Tunnin verran vietettiin yhteistä aikaa Lempin ja superkivan perheen parissa pikku-paparazzin ahkerasti kuvatessa tapaamista :D
Hieman ehdittiin suunnitella loppuvuotta ja Lempin mahdollista pentuetta, mutta siitä sitten myöhemmin. Pakko oli sanoa heipat ja hypätä jatkamaan matkaa..jota oli vielä noin 700km jäljellä.

Kiitos Sanna ja perhe, todella mukava oli nähdä teitä ja pikku-hippusta <3 Kommentit