viikon ahkeratViikolla on ahkeroitu, nautittu aurinkoisesta mutta ilmeisesti liian aikaisesta keväästä.
Lämpötila kivunnut ihan +kymppiin, leskenlehtiä, kärpäsiä ja karvamato bongattu :)Hipun kanssa olen reenannut jäljen esineilmaisua useamman kerran ja aika hyvältä tuo alkaa tuntua. vielä pitäisi panostaa suorempaan asentoon.. mielellään tuo, kun kääntyy odottamaan millon se palkka tulee. Olenkin, kun vaan useammin muistaisin palkannut sitä myös vasemmalta puolelta jottei se aina jäisi siihen luulon että oikealta palkka napsahtaa.

Röllin kanssa on käyty useamman kerran opiskelemassa keskittymistä, kontaktin pitoa ja muutamaa seuraamisaskelta. Kiire ei ole mihinkään. Kontakti on hyvä jo ollut aiemminkin ja kyllä se keskittyminenkin välillä onnistuu, mutta minkäs sille mahdat, kun virtaa on enemmän kuin pienessä kylässä. Kaikki pitää huomata sadasosasekunnissa. No kunhan nuo vietit saadaan osoitettua oikeisiin osotteisiin niin hyvähän Röllistä tulee.Lauantaina oli treffit Tiinan ja Jaskan kanssa. Harjoiteltiin kuis muuten ku esineilmaisua.
Jaska opettelee Hipun hyväksi kokemilla ohjeilla vaihe kerrallaan klikkerin avulla sheipaten. Klikkeri on kyllä hyvä keksintö ja antaa niin paljon aikaa ohjaajalle reagoida palkan annossa.
Esineiden jälkeen Jaska näytti vielä mallikasta seuraamista jee :)
paras palkka vasta tulossa eli deitit sievän typykän kanssa :)

Kommentit