Tytöt ja pojat uimalassa ..

Tarmo :)
Perjantaita oli mukava odottaa sovittuna oli nimittäin iltatreffit Hyvinkään koirauimalassa :)
Mukana uimassa olivat Pipsa, Tarmo, Rölli, Jaska ja Hippu.

Alkuun harjoitettiin ulkona Rölliä tuleviin näytemiin ja leikittiin porukalla vuorotellen tuomaria.
Kun rakastaa niin sydämensä kyllyydestä ihmisiä ja läheisyyttä niin vaikeaahan se on bokseripojan tyynesti seistä ja olla vain se rakkauden kohde varsinkin, kun vastarakkautta olisi niin paljon annettavana :D Mutta mukavaahan se varmaan lopulta Röllikästä oli, kun hiplattiin ja kehuttiin ja vielä työnnettiin nakkia urakalla naamariin :)

Oli sovittu, että vielä henkistä tukea ja opea tarvitsevat Tarmo ja Rölli olisivat ensimmäisessä ryhmässä ja Pipsa-neiti porukan fiksuna näyttämässä pojille mallia, jotta katsokaas poijjaat tälleen vaan tossua loiskaset toisen eteen  ja niin on maanveen helppoa. Pipsalla on kanttia hieman lesoillakin, se  kun oppi uimisen salat jo ensimmäisellä uintikerrallaan- se kun on ihan Lisa-äitinsä veroinen uimari,.. mutta uskokoon nyt itekseen, että on ihan ainutlaatuinen lajissaan ;)

Pipsa :)

Tarmo meinasi alkuun leikkiä vaikeasti käsiteltävää matkalaukkua, mutta kun herra saatiin altaaseen ja uskomaan ettei vesi ole sille uhaksi alkoi Tarmo lopulta uimaan ihan mallikkaasti ja lopulta ihan ilman pelastusliivejä ja open apuja. Luottavaisesti laskeutui leuka veden pinnalle ja pitkät vedot kiidättivät ukkelia allasta päästä päähän. Taisi vielä mielessään harmitella ettei ollut Sulo-broidi näkemässä - höh, ei se kuitenkaan uskoisi että tälleen täällä vaan henkensä edestä taisteltiin ja voittajana selvittiin :)

Tarmo :)

Rölli Reppulilla oli alkuun vauhtia ja tyyliä vaikka muillekin jakaa. Näyttävästi lensi vesi ympäriinsä, kun ei tuo märkä elementti omalta jutulta meinannut tuntua ja vaikeaa oli uskoa ettei tästä hengissä selvittäisi. Tuovi-open sinnikäs kannustus tuotti lopulta onnistumisia ja niinpä vaan Röllikältäkin liivit lennätettiin huitsin nevadaan ja hupsista huomattiin, että tyyli muuttui ja vesi kannatti tämänkin uimarin.

Rölli :)

Jaska on oppinut mestariuimariksi. Sen rauhallisuus ja luotto omaan itseensä on valttia tässäkin lajissa. Tosin ei se Jaska ny mikään mark spiz ole ja Hippu vetelikin vierestä ohi mennen tullen :) mutta niin varmaa on  herran tekniikka, että monelle olisi mallia annettavanaan. Jaska oli myös ainoa joka käytti koko altaan laidasta laitaan hyödykseen eikä oikaissut puolesta välistä kuten hippuli. 

Jaska :)

No hippu on hippu.
Se osaa ja se tietää osaavansa - onhan sekin Lisan tyttö - mutta luulenpa ettei sitä kerrota pipsalle ;)

Hippu :)

Kommentit