Loppiaista

Onpa vierähtänyt monta päivää, kun viimeksi olen avannut blogin.
Pitääpä oikein pohtia mitä lähes viikon aikana on tapahtunut…

Tietysti työt alkoivat eli Joulu huis hemmettiin näyteikkunoista ja uusia juttuja tilalle, palaveria tulevista messuista, hieman tukkujen kiertämistä jne. Olen siis ammatiltani visualisti eli somistaja ja juuri tuossa viimeistelin lumiukon huomiseen ikkunaan. Ihana ammatti, kahta samanlaista työpäivää ei ole eikä tule.

Ai koirat…hmmm niillä on loma edelleen. No hippu on joutunut sulkeisiin eli harjoiteltu ollaan tiivistä luoksetuloa näin sisätiloissa sekä kapulanpitoa. Luoksetulo kyllä luontuu aika mainiosti, mutta tuo kapula, että ja voi miksi ei se suu voi olla kiinni ja hampaat tiiviisti kapulan ympärillä? Kapula vaan on siellä suussa ja suu apposen auki ja nenä kohti taivaita ettei kapula kopsahda mamsen varpaille …. Siis onhan tuo koira sentään kokeissa käynyt ja kuvien mukaan hypännyt esteetkin kapula suussa jotta todistetusti pää on silloin ollut normaalissa asennossa, mutta ei vaan onnistu sisätiloissa..aika hassua toisaalta.. :)
Ja piilojakin eli valotolppia on tuo raukka joutunut ruokansa eteen kiertämään - ollaan me siis jotain tehty. Jäljelle vaan en ole saanut itseäni raahattua ja oma laiskuus harmittaa vietävästi, mutta ehkä huomenna…

Sunnuntaina käytiin katsomassa Jackin & Playbox´s Rigvedan pentuja joista laitoin kuvia jo aikaisemmin. Aikas kiva ja tasalaatuinen pentue olikin, onnea Krista! Erityisen kiva oli tumma tiikerityttö ja alkoi hiukka sormia syyhyttää, josko vaikka meille … no ei kait  :)

Tulipa vielä mieleen, että en kyllä tiedä tästä kasvatuksen arjesta mitään, kun katselin näiden 9 sinappikoneen touhua ja vipellystä.. Eipä siinä varmaankaan tule kasvattajalle mieleen, että lähdetäänpäs harjoittelemaan remmissä kävelyä, tai istumaan linja-autopysäkille liikennettä seuraamaan.
Mitäs tuumaatte pennut, jos käytäis ajelulla vaikka joulukatua ihmettelemässä
Ou nou hippuset ja kaikki muutkin mun kaksi pentua pentueet te olette kyllä jokseenkin hemmoteltuja :)

Playbox´s pentuja

Hyviä uutisia sähköpostissa. Samalla käynnillä kun Hipun hammaskalusto kuvattiin otettiin  myös ohutneulanäyte patista joka on ollut olemassa jo jonkun aikaa.. Harmiton rasvapatti "lipooma"onneksi ja huh että tuo tieto helpotti. Samassa viestissä oli vielä tieto, että viikolla 3 päästäisiin aloittamaan juurihoito…. 

Tulevalla viikolla kaikenlaisia tapahtumia, mutta niistä sitten taas joskus.
Kivointa, että huomenna eikun tänään näen Röllin  ja se on kuulemma yllätysyllätys kasvanut 
- mun hippunen <3

Säät suosii edelleen… se on sitä +5, sadetihkua ja pimeyttä - ja kyllä vaan tykkään :)


Kommentit