missäs nyt lapinkoira...


Keskiviikkona elokuun 9:s oli auto pakattuna ja suuntana jo kolmannen kerran lyhyen ajan sisällä pohjoinen. Jaskalle ja minulle toivottavasti tämän vuoden viimeinen lomamatka.. Sillä, jos kaikki sujuu suunnitelmien mukaan tulee Lempi syyskuun alussa mammalomalle Keravalle :)
Jännittäääääää.

No nyt ollaan kuitenkin vielä Jaskan kanssa ihan peruslomalla.
Keskiviikkona päästiin matkaan vasta iltapäivällä, kun piti käydä aamulla vielä Jaskan kanssa jälkipellolla. Hienosti tuo kyllä tekee töitä. Poljin n 900 askeleen jäljen neljällä kulmalla, kaarella ja kahdella ojan ylityksellä ja ongelmatta edettiin. Esineilmaisut on moitteettomat, sillä Tiina on tehnyt todella hyvät pohjat Jaskalle - mikäs tuolla on perässä kulkea :) 

Keskiviikkona ei siis päästy pitemmälle, kuin Virroille. Auto parkkiin ja lenkille. Löydettiin mukava polku ja päädyttiin muutaman kilometrin talssimisen jälkeen Torisevan kallioille. Huh, aika hurjat nuo pystysuorat kalliopudotukset. 


Torstaina Tuurin tavaratalon ja 150 euroa köyhempinä matka jatkui Haukiputaalle.  Sieltä en nyt mitään muuta päivitystä keksi, kuin että olipas hienonnäköinen golf-kenttä ihan leirintäalueen vieressä. Lenkille, kun lähdin leiriemäntä varoitteli mahdollisesta pallon päähän kopsahtamisesta - ei kopsahtanut :)

perjantaina laukattiin Levillä :)

Lauantaina oltiin viimein Lemmenjoella. Satoi satoi ropisi, mutta pientä tuo verrattuna pelottavaan Kiira-myrskyyn joka riehui etelässä. Ihana hiljaisuus ja rauha. Vesi jo +15° ja Joenkieliseltä on viimeiset lumiraidat sulaneet. Aamulla veneiltiin vastarannalle kiertämään vajaan viiden kilometrin luontopolku. Purot jotka kohisi runsaina heinäkuussa olivat muisto vain. Olihan niissä vettä, mutta ei lainkaan siinä määrin kuin pariviikkoa sitten. Vesi on muutenkin laskenut varmaan sellaiset 20 senttiä.. Kaapin Jounilla alkoi taas uusi lammaspaimen-viikko, onkohan jo viides tälle kesälle. 
Toinen kesä, kun metsähallitus tuo tilalle kesälampaita ja sinne haetaan paimenia. 
Jos kiinnostaa niin viikko maksaa 460€ 

vastarannalla keppi-töissä. Kaapin Jounin tila on tuolla taustalla

Kommentit