hippuset on 2vee ja sit lempi kans MH


Vuodet vierii ja ikää karttuu - ja niin käy hippusillekin. 
Hipun vauvat täytti 14.10 kaksivuotta ja näinköhän nyt sitten että ovat virallisesti murkkuja, terveisiä vaan sinne Lempin ja Röllin perheelle :)

Kaksivuotta on maaginen ikä - se tarkoittaa sitä ettei olla vielä isoja eikä olla pieniä, ollaan vaan siinä välillä. Nuo joita ihmisiksi kutsutaa odottaa että pitäs alkaa jo jotenkin olla silleen niille mieliksi, mutta kun ei oikein vielä huvittais. Kivempi ois vielä rällätä ja poukkoilla ympäriinsä ja miksei hiukka pullistellakin. Nauttia tästä nuoruudesta ja olla oikein sellasia ärsyttäviä tuolla ihmisten ilmoilla ja mieluusti munata ne remmin päässä naama punaisena roikkuvat perheenjäsenet.
Bokserin elämänilo kun ei välttämättä ole joka tilanteessa tarttuvaa -  eläköön ihana elämä ja bokserin lihasvoima :)

Kaksivuotta tarkoittaa sitäkin, että Kennelliiton mukaan on ikää riittävästi virallisiin terveystutkimuksiin. Niitä nyt aletaan Lempille ja Röllille varailemaan. Lempille hieman myöhemmin koska ne tyttöjen typerät haittaa suunnitelmia. Aina yhtä jännittäviä nuo kuvaukset...

Lempi juhlisti syntymäpäiväänsä käymällä 18.10 MH-kuvauksessa. Varsin hienosti meni osa-alueet huumoria ja iloa sieltäkään unohtamatta. Lempi osoitti myös ihailtavaa oma-aloitteisuutta yrittämällä pölliä vieheen ja tuoda sen emännälle :D  Räminät eikä haalari pientä pelästyttänyt, kummitusten läheneminen hieman hämmensi ja piti mamselta kysyä pelottaako sitä. Kun kummitukset tajusi pysähtyä ei Lempi kauaa miettinyt kun meni jo innokkaasti niitä moikkaamaan ja pussailemaan. 
Äidin tyttö - niin rohkea pieni hippunen.

Kiitos Sanna, se ois sitten ensimmäinen virallinen titteli Lempi MH <3
Ohessa elokuva hyppäävät haalarit... 


ps tänne perään sitten mahtuu niitä 2-vuotis kuvia :)

Kommentit