tyttöjen temput jatkuu


Kuvat on alkuviikolta joten nyttemmin Lisakin onnistuu hienosti  :)

Hippu on jo todella taitava ja sen kanssa on edetty eestaas-hyppyyn. Seuraavaksi on tarkoitus ottaa käyttöön omat renkaat tulo- ja menohyppyihin. Pohdiskelussa on miten palkkaus onnistuu, kun molemmat kädet onkin siinä vaiheessa kiinni renkaissa.

Eilen aloitettiin harjoitella alkuliikettä renkaan pujotukseen, eli on olemassa tappi ja koiran pitäisi nostaa siihen rengas.  Nyt ollaan vaiheessa, että käteni lepää polvella ja koiran tulisi laskea leuka kädelle. On kyllä mielenkiintoista seurata koiran funtsimista mitä ihmettä tässä nyt pitäisi tehdä ja monenmoista tarjousta tuli koiruilta..yläfemmaa, maahanmenoa, haukkumista, luun tuontia, mutta useimmiten kuitenkin turhautunutta haukottelua :D
Onnistumisia tuli kuitenkin monta, niistä klikkaus ja namit. Tänään tsekataan onko yön yli nukkuminen tuottanut tulosta .

Seuraava vaihe on se, että käden päällä on kippo johon leuan tulisi levähtää. Seuraavaksi kuppi asetetaan tapin päälle jne. Lopulta liikkeeseen yhdistetään rengas. Saas nähdä millä vauhdilla edetään, mutta kivaa tämä temppuilu on ja vaatii omankin pään raapimista miten liikettä lähdetään viemään eteenpäin. No jos rehellinen olen niin ihan itse en kyllä tämän viimeisen liikkeen opetusta ole tajunnut ja pilkkonut vaan sain apua Sepän Heiniltä :)
Suosittelen kokeilemaan pieniäkin temppuja, kiva tehdä sisällä ja koirat silminnähden tykkää!

Ilmasta sen verran, että aamulla kun avasin sälekaihtimet niin taivaan täydeltä taas vaihteeksi lunta :(
Välillä on ollut jopa viittätoista astetta, mutta nyt +3 ja takapakkia kevään etenemiseen - tai ainakin itsestä tuntuu siltä.
Luonto kyllä alkaa heräillä, sini- ja valkovuokkojakin on jo näkyvillä ja muuttolintujakin on kuulemma pääskystä lukuunottamatta näkynyt. No lokit on ainakin tulleet ja nehän viheliäisesti varastavat koirien jäljeltä namit.

Viikonloppuna Hipun, Jaskan ja Röllin kanssa Piipposen seminaariin - Jeeeee :)

Kommentit