röllin, jaskan ja hipsun viikonloppu

rölli :D

18-19.4 oli odotettavissa taas kivaa., kun ESR järjesti Vihdissä Martti Piipposen seminaarin käsitellen tottista, jälkeä ja puremista. Hieno viikonloppu se olikin. 
Harmi, että molemmat pojat jaska ja rölli pääsivät osallistumaan vain yhdelle päivälle, mutta varmasti sitäkin innostavammalle.

Jaska oli lauantaina jälki ja pururyhmässä. Tiina on tallonnut ahkerasti pellolla ja jälki alkaa olla ihan kivalla mallilla :)  Esinelmaisukin on jo  mielekkäämpää, kun palkan arvoa on entisestään nostettu. Esineellä vietetään aikaa ja sen löytyminen on maailman paras ja suurin ihme :) Seuraavaksi vaikeutta lisää, kulmia ja harhoja. Piipponen on harhoista samaa mieltä kanssani, että eikun mahdollisimman pian vaan harjoituksiin mukaan. 

Puruharjoitukset on aluillaan, ZTP-ryhmään pääsy lähes varmaa ja jospa testiin jossain vaiheessa :)

Jaska

 Rölli osallistui sunnuntin harjoituksiin tottiksella ja puruilla. Röllille saatiin uutta ideaa seuraamisharjoitteluun. Nami vasemmassa kädessä koiran vasemmmalla puolella ja pelkällä ranneliikkeellä määritellään koiran paikkaa, aika hyvältä alku vaikuttaa.
Viikottain nähdään Katin kanssa ja reenataan rölliä eteenpäin. Perusasennossa hyvää kontaktia, lyhyitä seuraamispätkiä ja jatkossa jokaikinen kerta ohjelmaan tulee paikallaolo.

Puruissa röllillä oli kivaa. Se on äärettömän vietikäs koira, joten patukka oli sille mieluisa haaste. Ottaen huomioon, että puruharjoitus oli sille ensimmäinen ja tietysti kasvattajakin katsoo omiansa vaaleanpunisten lasien takaa - väitän, että se oli kyllä aikas hyvä siinä :)
Ja kyllähän se Marttikin rölliä anteliaasti kehuikin :)

rölli

Hipsu reenasi ainoastaan jälkeä ja sille tehtiinkin haastavia harjoituksia. Paljon esineitä, kulmia, kaaria, piikkejä, pohjamuutoksia. Ja hyvinhän se taas selvisi.
Esineellä maahanmeno ei enää tuota vaikeutta, mutta jäljen edetessä ja koiran kuumetessa se mielellään purkaa itseään koskemalla esineeseen. Tässä nyt sitten pohdin miten tuosta ongelmasta pääsisi eroon :/
Piikit meni harjoituksissa ok, mutta eilen multapellolla missä tasan tarkkaan näki missä piikin kärki on se ei ollut niin hyvä. Elikäs piikikkäiksi muuttuu tästä päivästä lähtien reenit.
Hyvä on koira ja haaste on Piipposelta saatu joten sitä kohden mennään :)

hippu
Kommentit