jälkiaarteita

Tänään tuli siivottua jälkiesinelaatikko ja tehtyä muutamia lisäaarteita pellolta löydettäväksi.
Mukava on näitä väkertää ja materiaaliahan löytyy, kun hieman siivoaa kaappeja tai käy vaivihkaa autotallissa tutkimassa hyllyjä  ;)

Hipun jälkityöskentely on nyt hieman hakusessa.. Ilmojen viiletessä ja kosteassa maassa korostuu  maahanmeno-ongelma esineillä. Olen alkanut pohtia muutanko ilmaisun seisomaan jäämiseksi, mutta siinä askarruttaa malttaako koira todella jäädä seisomaan esineelle. Todennäköisesti painetta saattaa sen verran olla, että pari askelta etiäpäin ennekuin ehdin paikalle ei tuntuisi hipun mielestä missään.
Plussana seisomisessa olisi se, että ikävä tai märkä maapohja ei haittaisi ja sehän sopisi Bokserintytön herkälle vatsalle mainiosti. Eikä kaikki herkkyys ole edes hipun filmaamista sillä monesti sillä on jälkihommien jälkeen vatsa läikikäs terävien korsien jäljiltä :/

Mutta ehkä nyt plussat ja miinukset laskien pysyttelen entisessä mallissa enkä ala säätämään uusia juttuja. Säädettyä tulikin ihan riittävästi viime jäljellä. Kokeiltiin piilottaa jäljelle palloja eli kaivoin kuopan, pallo sinne ja maata päälle. Sehän oli hipsusta ratkiriemukasta, eikä jäljestämisestä kyllä voi puhua sillä niin mentiin tukka putkella, että vips vaan. No ehkä on hyvä välillä tehdä jotain tyhmää jotta koiralla on kivaa :)
Pallojen piiloittelu sopii varmasti koiralle joka jäljestää hitaasti tai ei ole niin innostunut itse jäljestä, mutta hipullahan ei sellaisia ongelmia ole.
Tehtiin vielä perään toinen, mutta perinteinen jälki ja huh jäljestihän se taas vanhaan malliin.

Viime viikon haravointitauolla kuvattu pätkä meidän koirista ja lähinnä Homerista 14 vee.
Hipulla ja Homerilla on kivat leikit, mutta Lisa ei oikein tahdo mahtua mukaan.
Tästäkin videosta käy ilmi millä Alfa-asenteella rouva tunkee itsensä leikkiin ja siihen se leikki sitten taas loppuikin  :)


Kommentit