BH- Jaska

Hip hei sunnuntaina 5.10 oli Röykän kentällä kaikkien sakemannien joukossa yksi Jaska-bokseri suorittamassa BH:ta eli käyttäytymiskoetta - ja nyt lukkee virallisesti papereissa, että ossaa se käyttäytyä :)

Jaska,  kohta tulee et seuraa - ni tiedät sitte mitä tehdä?
"ai tämmöttiskö?"

Kuten jo aiemmassa tarinassa mainitsinkin tuli edellisen viikonlopun seminaarissa iloisena yllätyksenä miten kivalta Tiinan ja Jaskan yhteistyö näyttää.  Aikaisemmin oli ollut pohdinnassa BH,n suorittaminen mahdollisesti syksyllä ja lähikylien kokeitakin oli tutkailtu.  Viikonlopun treenit vahvisti, että joo eikun kokeeseen. 

Tiina  pääsi varakoirakkopaikalle Röykkään ja silleen kävi, että joku perui menonsa ja Jaska pääsisi kokeeseen :)
Aamulla tuli tekstari, että kuudes koirakko ja jatkoa, että "en mä kyllä tiedä mitä me tehdään täällä sakemannien joukossa"
Auts ajattelin minäkin, mutta yritin tsempata ettei kaikki sakemannit ole koneita ja että se on kuitenkin vaan  käyttäytymiskoe ei mestaruuskoe. 
Tietysti Jaska joutui ensin paikallaoloon - ja se on ainakin mun mielialalle aina se paskin alku. Milläs virität siitä koiran liikesuoritukseen ellet ole osannut rakentaa tottelevaisuutta silleen, että se nostaa itse itseään paikallaolosta ja vietit on kaakossa, kun lähdet omaan suoritukseen. Min en ossaa.

Suht ok tottis oli kuitenkin mennyt, vapaana seuraaminen paremmin kuin kytkettynä. Jäävissä maahanmeno oli jäänyt istumiseksi, mutta osasi se siitäkin luoksetuloon lähteä. Että mua jännitti ootella kuulumisia ... joo, kun en katsokaas saanut mennä paikalle jännittämään :D 
Ja tulihan lopulta viesti" tottisosuus hyväksytty"  Jeeeshienoa  ja sehän tiedettiin, ettei kaupunkiosuudessa tulisi ongelmia - se menisi heittämällä läpi.  
Olipas jännittävä päivä, vaikkei ollutkaan se mestaruuskoe :) Nyt on ensimmäinen PK-etappi suoritettu ja suunnitelmat jatkosta hautumassa ... 

Onnea onnea vielä Tiina ja Jaska <3

Kommentit