Pipsa :)

GiveMeFive Pepperment Patty (Ferrari v. German Dream & Lisa)

Pipsaa kävin eilen moikkaamassa ja voi että miten kiva tytteli se onkaan <3
Hirmusti Lisan eleitä ja tapoja. Sellainen samanlainen minun on vaan on mahdotonta rakastaa sinua liikaa -koira. IHANAIHANA Pipsa. 
Kuiskasin sille "että kuule heti, kun Päivi ei huomaa hypätään mun autoon ja lähdetään Keravalle" ... mutta haukkana vahti mokoma ja oikeesti mihin se pieni-Pipsa kotoaan lähtisi :D

       

Olihan meillä asiaakin, Pipsa pakattiin autoon (tosin ei minun - eikä lähdetty Keravalle:) vaan Päivin ja matkankohteena oli Herttoniemi, eläinlääkäriasema Hertta ja ne viralliset.
Tulokset ei vaikuttaneet lainkaan hassummilta, mutta parempi nyt kuitenkin odotella rauhassa  Kennelliiton lausuntoja.

Illalla vielä viesti Pipsalta joka päättyi sanoihin "Meillä on hyvä täällä" - ja itku tuli <3
                
     **************  Hienoa nyt on Lisan pennut tutkittu, kiitos kaikille   :) ****************


Hipulla oli tänään ohjelmaa, kun se pääsi pitkästä aikaa hierottavaksi ja oivoi löysihän se Jenna tiukkoja paikkoja selästä ja niskasta. Ja venyttelyt - nekin oli niin tyhmiä ja tuntui ikäviltä. Mutta aukesihan niitä lukkoja ja jopa hetkellisesti Hipsukin malttoi rauhoittua. Olen kuulkaas löytänyt sellaisen aarteen koirahierojien joukosta, jotta ottakaahan yhteyttä niin kerron ketä voin lämpimästi suositella :)
Tunnin hieronnan ja rauhoittavan loppusivelyn jälkeen oli olo jo hyvinkin vetreä. Kotona kaikessa rauhassa ja omassa nojatuolissa piti kuitenkin vielä varmistetella, että kaula on riittävästi venynyt :)Kommentit