Jälki, jälki ja jälki :)

Halloooo..eikös nyt jo ole mun vuoro...

Vietettiin ystäväni Paulan & Jasun ( on muuten Röllin puoliveli)  kanssa hauska ja tehokas jälkiaamupäivä lähes täydellisessä säässä, mitä nyt hiukka ripsotteli, mutta sellaiset ei haittaa.

Lähdin jo hyvissä ajoin talssimaan Hipulle jäljen. Reilun tunnin vanhasta jäljestä tulikin melkoisen haastava.. ekalla pellolla neljä kulmaa, lenkkeilijöiden ja koiran ulkoiluttajien harhan ylitys ja kolme esinettä. Harha on joka kerta yllätys sillä tarkoituksella teen haasteita vaativan jäljen pellolle jonka poikki menee polku. Polkua pitkin nimittäin oikaisevat lenkkeilijät ja koiran ulkoiluttajat.
Oikein kätevää, kun ei tarvita erillistä harhan tekijää :)
Hyvään väliin ehdin ajaa Hipsun jäljen sillä seuraavaksi polun oikaisi 20 päinen päiväkotiryhmä.. nooo oishan se toisaalta ollut hyvä testata tuokin miten Hippu olisitämän harhan selvittänyt.
Jälki jatkui vielä asfalttitien yli toiselle pellolle, siellä kaksi esinettä kulma ja teräväkulma.
Ei voi moittia Hipun motivaatiota eikä väheksyä sen nenän käyttöä. Mun Hipsu <3
 Jasulle tehtiin pienellä tauolla kaksi makkaraherkkujälkeä. Aikas hienosti aloittelija suoriutui tehtävästään, vaikka emäntä parhaansa mukaan yrittikin häiritä työskentelyä, sillä eihän se Jasu oikeasti mitään suuntaviittoja matkalleen kaivannut :D Ihan hyvä, että koira saa oma-aloitteisesti ratkaista mikä juttu tämä onkaan.  Toinen jälki meni vielä edellistä paremmin.. joten nyt vaan lisää reenejä Paula, niin ensi kesänä Jasu on jo aikamoinen tekijä!!Jasun levätessä autossa ja odotellessa seuraavaa tehtävää ajettiin Lisan jälki. Lisan kanssa ei enää ole tavoitteita, kulmat on kyllä hoidettava, mutta esineet se saa ilmaista miten huvittaa. Harmittaa niin, että hyvä koira on jäänyt Hipun varjoon. ei voi kuin kirota omaa laiskuuttaan PERHANA  :( 
Lisan työskentely on rauhallista ja nenä pysyy syvällä maassa.  Eikä todellakaan tarvitse pelätä, että namit jää matkalle, toista noin ahnetta koiraa on vaikea kuvitella :D
Treenien päätteeksi vielä Picknikkiä :) 
Kiitos Juhalle voileivistä, Paulalle kahveista ja mulle piirkoista :) NAM ja pian uusikisi !!

Kommentit