taas yksi lauantai

Viikon palloillut taas takana ja kivaa oli :)
Hippu kiipeää lennossa pallon päälle ja pysyy jo ilman käsin tukemista pallolla .
Eilen perjantaina oli uutena haasteena kiertoliike oman akselinsa ymäri .. Hienosti meni hipsulla 180° molempiin suuntiin - mutta ongelmia tuli miun mahan kohdalla :)
Pallon lisäksi tasapainoiltiin vuorotellen etu- ja takajalkoja "lätyn" eli litteän pallon päällä.

Koiran levätessä me ohjaajat lankutettiin.  Meinasin kirjoittaa takajalat :D mutta siis jalat pallon päällä ja kädet maassa. Olipas muuten haastetta vaikka peruslankku-harjoituksia olen tehnyt jo kohta puolitoista kuukautta. Liikettä vielä vaikeutettiin nostamalla jalkoja vuorotellen ilmaan. 
Huh rankkaa on :)
Lopuksi venyttelyt-sekä koiran että omat ..

Viikon päästä on vika pallotunti, jatkettaisko jatkokurssille mitäs tuumaat hipsu :)

Samanlaisia kuvia, mutta sentään pallon väri on  eri :D
Pallotunnin jälkeen oli muutama luppotunti ja eksyin vaatekaupoille, ei ois tosin kannattanu, tulihan niitä heräteostoksia..

Sitten matka Veikkolaan ja Esa Tapion tehotottikseen. Että oli hyvä tunti.. noutoa taas pitkänä liikkeenä sekä jäävät. Hyviä neuvoja ja kotiläksyä taas saatiin  +  ajattelemisen aihetta seuraamiseen muita osallistujia tarkkailessani. Niitä tullaan ehdottomasti hyödyntämään Jaskan ja Tarmon kanssa seuraavassa yhteistreenissä.

Lempiltä saatiin kivoja kuulumisia, lukuunottamatta bokserirokkoa : / Mukavasti menee yhteiselo ja pikkutreenejä harjoitetaan päivittäin. Lempi taitaa osoittautua hippu kakkoseksi eli kivalta harrastuskoiralta alkaa vaikuttaa. Että olen iloinen ja kiitos Sannalle :)Lempi ja the bodyguard :)


Säätila on nollan molemmin puolin eikä lunta ole nimeksikään- hieno talvi :)
Suomen naiset hiihti hopeaa 5 km hiihdossa - ONNNEEAAA !

Kommentit