hopeinen sunnuntai :)

Mukava viikko takana.. iloiset uutiset Rölliltä… 4kk rokotukset takana, sydämessä ei sivuääniä ja pallukat löytäneet hetkellisen etsinnän päätteeksi omat paikkansa :) Korvat upeasti asettuneet, kiitos Kati onnistuneen teippauksen :) ja hampaatkin vaihtuu vauhdilla.

Röllillä taitaa olla FATBOY :D

Hipsun kanssa on käyty doboilemassa ja jo on edistyttykin :) Liikesarjavaihdot pallon päällä  maahan-istu-maahan alkaa onnistua ja jopa vapisevin jaloin seoisomisliikekin onnistuu hetkellisesti.  Hippu kyllä silmin nähden pitää tästä puuhastelusta, välilepotaukoja se ei millään malttaisi pysyä aloillaan. Dobossahan koiran levätessä  ohjaaja joutuu jumppaamaan pallon päällä… - punnerruksia - aivan kauheeta- käsien ja jalkojen nostoja - ihan vallan kamalaa ja vatsalihaksia.. kiitos lankkuharjoituksien ne nyt jotenkin tuntuu siedettäviltä :) Treenikertoja on enää kahdesti… mitäs sitten jumpataan.. :/


Viime maanantaina oltiin hipsun kanssa Esa Tapion tehotottistreeneissä Piskipajan hallilla Veikkolassa. Tarkoitus oli saada seuraaminen kondikseen, mutta ei siinä sitten kummemmin ollutkaan korjailtavaa, omat reagoinnit vaan nopeammiksi hopi-hopi niin koirakin jaksaa paremmin pitää mielenkiintoa yllä ja tapittaa ohjaajan touhuja. 

Perjantaille oli sovittu reenit Jaanan&Tarmon sekä Tiinan&Jackin kanssa Riihimäen uuteen koirahalliin. Olipa mukava nähdä tyttöjä ja poikia. Tarmo kohta 2vee on niiiin miehistynyt, oikein hieno bokseri-poika  :) ja Jaska on edistynyt tottiksessa oikein hyvään malliin. Kiva oli nähdä, että Tiinan kärsivällisyys rakentaa hyvää pohjaa on tuottanut tulosta ja Jackista alkaa kuoriutua uusia piirteitä :) 
Toivottavasti saadaan pian uudet yhteisreenit sovittua! Ja johan oli muuten  hieno tuo Riksun halli !!

poijjaat mittailee kuka on kuka :)
Riksusta vauhdilla Veikkolaan Eeeteen tunnille :) 
Nouto… kyllähän hipsu noutaa osaa, mutta saisi siinä olla raivia hiukka enemmän.oikeestaan aika paljonkin ja kokeessahan aika arvokkaita on nuo noutopisteet.. eli pisteet silmissä vilahdellen sitä noutoa reenattiin.
Aika kivoja jippoja tulikin, niitä nyt sitten vaan pitää hinkata..toistoja toistoja ja taas toistoja - on tää elämä sellasta yhden sortin hinkkaamista :)

Mitäs muuta, ihana ilma tänään sunnuntaina +5 aurino paistoi ja linnut lauloi :)  
Olympialaisista HOPEAA Enni Rukajärvelle naisten lumilautailun Slopstyle-kisassa 
ONNNEEE ENNI, jos nyt vaikka eksyisit lukemaan näitä hippusia :D


Kommentit