Robin kanssa leikki… eiku reenaamassa :D

Oltiin jo periaatteessa sovittu reenit Sarin ja Robsonin kanssa lauantaille, mutta keljun vettä ku esteristä-kelin (juu ei ole hyvä selitys :) vuoksi siirrettiin sunnuntaille.
Hipsun kanssa piti reenata jääviä ja suoraa, nopeaa noutoa. Jäävät jäi siihen, ettei typsyä oikein innostanut istua nopeasti märkään kuramaahan. Muutaman kerran kokeilun jälkeen piti luovuttaa, kun emännän turhauma alkoi kasvaa ja siirtyä koiraan. Motivaatiosta istuminen onneksi oli suht nopea ja sai hipsu hetken pallotella. Kolmionouto oli niin HIENO ja NOPEA ja SUORA  :D Mamse oli onnessaan ja niin oli kohta koirakin… että harmittaa treeneissä nuo omat turhautumiset. Pitäisi osata asettua koiran asemaan ja tehdä sellaisia juttuja joihin koira on valmis ja unohtaa asenne "ja sehän tekee, koska se sen osaa" - tyhmä minä! Mutta onneksi nouto onnistui juuri niinkuin pitikin ja sain täydestä sydämestä  iloita hipsun kanssa.
Ja Robilla asenteen nostattamista rauh rauh.. Hippuhan ei ole koskaan oppinut tai en kait edes ole kunnolla yrittänyt opettaa käskystä haukkumista.


Hieno viikonloppu on ollut, on lenkkeilty piiitkiä lenkkejä ja on tuo Homer vaan ihme diisseli. Siinä se lompsottaa menemään toista tuntia eikä tunnu missään ja reilut 13,5 vuotta mittarissa.. mun Hombre <3

Edellis yönä herättiin Homerin norppa-haukahduksiin.. "Heta" eli Lisa oli vallannut vanhan herran patjan sänkyni vierestä. Ainoastaan Hombren takajalat oli jääneet omalle patjalle, muuten herra oli valahtanut meidän sängyn alle eikä päässyt sieltä pois. Voi onnea kun mamse taas pelasti :)

Hieno viikko on ollut olympialaisissa.. Suomi on voittanut lisää mitaleja; hopeaa naisten viestiltä, kultaa ja hopeaa pariprinteistä sekä jääkiekon pronssia.. 0-5 Usan tappioksi :)

Edelleen on lauhaa..parhaimmillaan ollut -5°, mutta yleisemmin kyllä plussalla mennään ja ensi viikolle jopa +8 luvassa… niin hienoa :)

Kommentit