Hipun pronssijuhlat


Joulu-ja työkiireiden jälkeen saatiin vihdoin aikaiseksi juhlia Hipun boksereiden maailmanmestaruus pronssia. Paikalla oli kymmenkunta parhaita kavereita ja treenikamuja.  Kiitos kaikille ja kiitos vielä ihanista lahjoista ja Hipun herkuista, joita riittää varmaan vuodeksi, kiiiitos  😊

Muutama päivä aiemmin olin askarrellut kaikille kavereille omat jälkiesineet, jotka näytti minusta kivoilta lautasliinaan solmittuna. Lisäksi ideana oli, että osallistujille jäisi myös jokin muisto juhlista.
Edellisenä iltana paistoin piirakoita, mutta kakun tekeminen jäi samalle aamulle. Kakku oli suklaapossun blogista bongattu "järisyttävän hyvä sitruuna-juustokakku" https://suklaapossu.blogspot.fi/2014/11/jarisyttavan-hyva-sitruuna-juustokakku.html

Ja todella hyvää se olikin! Ongelma oli kuitenkin se, että tapani mukaan en lukenut ohjeita loppuun asti vaan silleen niinku pikkuhiljaa rivi kerrallaan. No aamulla, kun aloin kakkua väsäämään ja olin päässyt reseptissä  siihen asti, että kakkuni alkaisi olla viittä vaille valmis..niin eiköhän reseptin lopussa lue.."pidä kakkua vähintään 6 tuntia jääkaapissa tai mieluiten yön yli"
Voi apua..ja kolmen tunnin päästä pitäs kakku olla pöydässä, että silleen 😟
Äkkiä kakku ulos ja sormet ristissä, että jospa ulkolämpötila +/- 0° auttaisi kemiallisessa hyytymisreaktiossa....


Alkuun katsottiin hipun koe-video, ja ei voi moittia koiran työskentelyä. Itsellä kyllä olisi hieman tsempattavaa, joten muutamia kertoja pitää videota katsoa ja miettiä mitä voisi itse tehdä paremmin.


Edellisenä päivänä olin askarrellut pöydälle ruohomaton  ja palkintopallit. Pokaali kolmannelle pallille ja kukkia, minusta ok.


Istumapöytään askartelin teemaan sopivan nurmisomistuksen .. somistaja kun kerran olen 😛
ja meikäläisethän uskoo sanontaan "somistus on enemmän kuin puoliruokaa" 

No oli puoliruokaakin. Tarjolla oli reissussa ostettua ja tarkoituksella säästettyä samppanjaa, kahta lajia suolaista piirakkaa ja se kakku..joka oli lopulta muuten aivan täydellisesti hyytynyt !Puoliruoan jälkeen ystäväni Reija oli suunnitellut Hipulle hali-tempun jonka viimeisessä vaiheessa koiran tulee halata nallea.


Alkuun piti oppia koskettamaan tassulla kosketuspintaa..Se opittiin ja nyt seuraavana päivänä ollaan vaiheessa, että hippu jo koskettaa tassulla keppiä. Voisi myös kuvitella tassun hieman kiertyvän kepin ympärille..tosin syy on ehkä eri, sillä kepin pitäisi siirtyä pois välistämme 😀 mutta ei haittaa, tästä on hyvä jatkaa...

Wau, alla Jasun taidonnäyte sunnuntailta.. hiukankos taitavia ovat 😎Kommentit