hipun energia eväätVuoden 2016 erikoisjäljeltä Hipun kisakausi alkaa olla loppusuoralla ... muttei aivan.
Kauteen on mahtunut välillä epäonnistumisia ja välillä superonnistumisia.  Huikeinta oli osallistua IPO-FH Suomen mestaruuskisoihin ja saada kaksi päiväisestä kisasta ensimmäinen suomalaisen bokserin tekemä tulos :)
Toinen huikeus oli saavuttaa boksereiden rotumestaruus´16 hienolla ykköstuloksella 93p.

Loppuhuipennuksena kaudelle tulee olemaan matka Espanjaan Boksereiden ATIBOX FH maailmanmestaruuskisoihin. Kisa järjestetään pohjois-Espanjassa 12.-13.11.2016 Zaragozan maakunnassa, tarkempi paikka Ejea de los Caballeros.

Matkaan lähdetään luottavaisin mielin ja ainoita huolenaiheita on, mikä tulee olemaan Espanjan lämpötila. Nyttemmin asteet näyttävät nousseen päälle kahdenkymmenen, ja jos ei keli viilene, niin lämmöt tulee olemaan haaste hipulle. No vielä on kolme viikkoa aikaa koitokseen...

Fyysisesti Hippu on pysynyt hyvässä kisa-kunnossa ja motivaatio pysynyt kohdillaan useista treeneistä ja kokeista huolimatta. Uskon, että jaksamista on ehdottomasti edesauttanut FLYING DOG tuoteperhe. Kiitos Murren murkinan testiryhmään pääsystä, välttämättä muuten ei olisi ymmärretty tuotesarjaan tutustua. Nyt sarja on ollut puolivuotta käytössä ja tulee olemaan jatkossakin

Murren murkinan sivulta lainattua
"Flying Dog -tuoteperheeseen kuuluu tällä hetkellä palautumista edistävä proteiini-hiilihydraatti –jauheseos Flying Dog After Drink sekä suoritusta ennen ja sen aikana annettava energia-nesteytys-elektrolyytti- vitamiinijuoma Flying Dog Mineral Drink. Mineral Drink sopii nautittavaksi ennen suoritusta, suorituksen aikana ja sen jälkeen. Lisäksi sarjaan kuuluu nivelten ja rustojen hyvinvointiin Flying Dog Healthy Joints Gelatiini kapselit, jolla varmistat huippu-urheilijan kunnon pysyvän parhaana mahdollisena pitkään".

Hipulla on päivittäisessä käytössä Healthy Joints Gelatiini-kapselit ja lähes päivittäin Mineral Drink juoma. Kokeen ja pidempien treenien perään käytämme After Drink-palautusjuomaa.
Matkalla koko repertuaari tulee olemaan ehdottomasti mukana :)


Kommentit