FH2 on semmoset 1800 askelta...


Lähdettiin kokeilemaan mitä syksystä ja keväänleireiltä on jäänyt muistiin ja korkattiin 2016 kisakausi 17.5 Orimattilassa, tuomarina Tero Oravasaari.

Kovan tuulen jännittäminen ja hienoinen pelko puserossa josko koira lähtee huoletonna ja nenä korkealla vastatuuleen oli turhaa. Hyvin ja vahvasti Hippu lähti ajamaan ja ekan suoran esineilmaisu erinomainen. Kulma ja toinen suora esineineen niinikään erinomaista työskentelyä. Taas kulma hyvin, mutta mutta seuraavalla suoralla alkoikin ohjaaja käyttämään nenäänsä :(
Hippu otti kulman ja lähti kohti metsänreunaa jolloin ohjaaja päätti, että harhalle mentiin ja pysähtyi niille sijoilleen. "Seuraa koiraa" kaikui kuuroille korville ja ohjaaja yrittää saada yhteyttä koiraan jotta palaa nyt vähän äkkiä takas jäljelle. Koira katsoo kummissaan, ettet oo tosissas ja ala nyt vähän äkkiä liikuttaa niitä koipiasi. "Seuraa koiraa" kajahtaa taas ohjaajan takaa ja hetken niskoteltuaan ohjaaja lähtee koiran perään. Ihmeeksi tuomari jatkaa perässä kulkua ja tajuntaani tärähtää...ei jumankekka siinä oli KAARI. Kaari meni ok, mutta tilanteesta hämmentynyt koira jättää esineen.
Seuraava piikki hienosti. Sen verran koira kuitenkin aiemmasta episodista paineistui, että käytti suoralta löytyneen esineen suussaan. Suora jatkuu, harha jonka koira nopeasti reagoi ja piikki jonka olemassa oloa hetken varmisti, seuraavaan harhaan ei enää edes reagoinut.
Lopussa koira alkoi väsähtää ja kutoskeppi jäi, mutta onneksi loppu hyvin ja seiskakeppi visusti taskussa  :)

Kevään aikana ei täyspitkiä jälkiä ole harjoiteltu - hyvä jos edes tuhatta askelta, joten kyllä pitkältä tuntui tuo matka ja eätoivo meinasi iskeä etteikö matka ikinä lopu. Mutta loppuihan se ja ihan hyvin arvosteluin selvittiin pellosta, tulos FH2 ja 85 pistettä.  Peilin edessä on syytä taasen muutama tovi kuluttaa aikaa ja pohtia mitä itse siellä pellolla oikeastaan tekee, mutta onneksi tuo koira kompensoi ohjaajan puutteet, Hippu  <3

Kokeen jälkeen Back On Track-loimi päälle lihaksia hellimään, kipollinen Flying Dog Mineral drink-juomaa ja se maailman paras PALLO.

Kommentit