Matkailu avartaa Jackia


Päätettiin lähteä viikonloppulomalle Viroon ja ilmoitin Jaskan viimemetreillä Tarton kaksipäiväiseen intti-näyttelyyn toiveena saada yksi puuttuva Cacib.. no ei saatu kuin varasellaiset, mutta muuten oli hieno reissu :)

Illansuussa hain Jaskan Riihimäeltä ja lähdettiin Esko, Jack, auto ja minä Vikingin ilta-laivalla kohti Tallinnaa. Olin varannut hiukka paremman hytin, kun olimme päättäneet yöpyä laivalla ja lähteä aamusta ajelemaan kohti Tarttoa. Kiva hytti olikin, komentosillan päällä ja kahdella menosuuntaan isolla ikkunalla. Johan kelpasi meille ja hyvin alkoi matka, kun jääkaapista löytyi vielä kivana yllärinä kuoharipullo.

Käytiin hyvin syömässä ja sainhan Jaskallekin salakuljetettua herkkuja ... juu Tiina, jos satut lukemaan niin osa herkuista jäi aamupalalle :)
Kello oli jo herättämässä puoli kuusi, vaatteet niskaan ja äkkipikaa Jaska kannen hiekkalaatikolle lukemaan aamupostit. Aamupalalle ja autoa pakkaamaan, seiskalta piti olla laivasta ulkona.

Tarttoon ajettiin reilut kaksituntia ja koska näyttelypaikalla ei tarvinnut olla kuin vasta kahdeltatoista käytiin kysymässä jos hotellihuone olisi jo käytettävissä ja olihan se, kiitos hotelli Dorbat :)Lauantaina tuomarina Nemanja Jovanovic, Serbia ja kehässä oli 12 bokseria, joista kahdeksan urosta. Jack esiintyi jälleen kerran todella hienosti, se on niin huippukoira kehässä :) Sen itsevarmuudella ei tarvitse välittää kenestäkään eikä osallistua rähinöihin.
Se tuli luokassaan toiseksi sai sa:n ja paras uros kehässä niin ikään toiseksi -> va-cacib.

Iltapäivällä käytiin kävelemässä Tartton ihanissa puistoissa, uuden pipon verran shoppailemassa ja illalla hotellin ravintolassa syömässä aivan mielettömän ihanat ruoat ja jälkkäriksi suklaamousset.  Jälkiruoan jälkiruoaksi vielä Irishkahvit NAM.

Sunnuntaina kehä alkoi taas vasta iltapäivällä joten saatiin nauttia piitkästä aamupalasta ja kunnon lenkistä Jaskan kanssa.
Tuomarina oli Gopi Krishnan, Malesia ja boksereita vaivaiset seitsemän joista ainoastaan yksi narttu.
Jack voitti luokkansa, mutta jäi kuitenkin PU-luokassa toiseksi häviten lauantaina voittamalleen venäläisvaliolle -> ja taas va-cacib - että hiukka ketutti :D

No otettiin reissu loman kannalta ja mukavana sellaisena-kyllä se cacibbi jostain tulee, kun eihän sitä sen kummemmin ole aiemmin tullut edes haviteltua.

Viimeisellä laivalla ja viimeisen autopaikan lunastaneina kohti koti-Suomea. Ja taas syötiin...
Yöllä oli pakko luopua ihanasta matkaseurasta, kun Tiina ajoi vastaan noutamaan koiraa kotiin. Kiitos Jaska seurasta oot vaan niiin huippu ja onneksi olet puoliksi minun <3

Maanantai-aamuna vaaka näytti +2kg, että silleen kivasti reissattiin  :D

Kommentit