pennun tuoksua ja pentukoulua

No johan on ollut ongelmallista päästä kirjautumaan omalle sivulle. Pari viikkoa sitten sain sähköpostiin varoitusksen mahdollisesta google-tilille murtautumisyrityksestä. Salasanaojen vaihto taas vaikeutti blogi-sivulle kirjautumista tai en vaan meinannut osata..
En tosin niin aktiivisesti ole edes yrittänyt, kun on ollut kaikenlaista pihaprojektia menoillaan, mutta täällä nyt ollaan. Keväthän on muuten pitkällä, lämmintä ja kuivaa ollut pitkään, yöpakkasia tosin vielä, mutta muuten tuntuu että kuukausi ollaan aikataulua edellä - aivan mahtavaa :)

Hmmm mitähän on tapahtunut sitten viime kerran.
Jaskan pentuja (kennel SkyBridge) nyt ainakin tuli käytyä katsomassa ja aikas kivoja olivat. Ihan meinasi pentukuume tulla,  oli ne niin suloisia ja mainioita viisiviikkoisia vauvoja. Onneksi yhtä lukuunottamatta olivat varattuja :) Tässä muutama kuva ..

     
                           Ihanaa Rölli-hippusta näin lauantaina. Ruttukuonokerho järjesti Esa Tapion reenipäivän pennuille ja nuorille koirille ja Rölli oli ilmoitettu mukaan :) On se reipas poika. Rölli tuli opiskelemaa arkitottelevaisuutta, muihin koiriin ja ihmisiin suhtautumista. Kaikkia, kun olisi niin kiva käydä moikkailemassa eikä remmin pituus meinaa oikein siihen riittää. Puuttuvat metrit otetaan sitten taluttajan käsivarresta joka välttämättä ole niin kovin mukavaa. Alkuopiskelu oli hieman hankalaa ja ensimmäinen kierros meni touhutessa kaikenlaista kivaa, mutta toinen kierros jo lähes vallan hienoa. Päivän lopuksi koirat pääsivät vielä leikkimään maalimiehen kanssa ja sehän vasta oli kivaa. Rölliltä löytyi se hyvä saalisvietti  joka ilmeni jo pentuna ja kyllähän sitä rättiä oli hauskaa jahdata. Ja kun saalis jäi hampaisiin oli hiukka leuhkaa sitä kiikuttaa, voi mun pientä hippusta taisi illalla uni maittaa <3

Tässä pieni pätkä Röllin koulupäivää…


Kommentit